2821
2789
عنوان

شوره سر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 31 پست
اره یه مدت استفاده کردم خیلی تاثیری نداشت گل تاژ استفاده کردم خوب ود ولی هم بوی نفتالین میداد هم موه ...

فولیکا ضد شوره دو نوع داره

نوع روزانه‌اش خوبه

شما چه نوعی زدی؟

بخند، همین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فولیکا ضد شوره دو نوع داره نوع روزانه‌اش خوبه شما چه نوعی زدی؟

ضد شوره گرفته بودم

💠آب طلب کرده همیشه مراد نیست ..... شاید بهانه ایست تا قربانی ات کنند💠
هرچند روز میری حموم؟؟؟ شپش نداری؟ بستگی دارع کدوم مدل باشع  شامپو  اویدرم مخصوص پوست سر ...

نه هر یک روز درمیون میرم بعضی اوقات هر روز میرم نه شپش ندارم 

خيلي خشك ميكنه موهارو

نه اتفاقا من سرم خیلی چربه

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

منم مشکل شمارو دارم 

شامپو انقدرررررررر عوض کردم 

تا ی هفته اولش خوبه کم میشه ولی بعدش دوباره برمیگرده 😩😩😩

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

وای منم همین مشکل رو داشتم وقتی از حمام میامدم بیرون موهامو که خشک میکردم باید روغن زیتون میزدم.ولی شامپو گل تار خریدم راحت شدم اول شامپو معمولی میزنم بعد ابکشی شامپو گل تار میزنم. عالیه قیمتش هم بیست هزار تومان هست .ولی یه کمی بوش آدم و اذیت میکنه 

وای منم همین مشکل رو داشتم وقتی از حمام میامدم بیرون موهامو که خشک میکردم باید روغن زیتون میزدم.ولی ...

دقیقا بوش به کنار موهامو خیلی خشک میکرد همش موخوره میگرفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز