2777
2789
آره بخدا کاملا سالم سالم اون موقع خودمم سنی نداشتم ولی قشنگ یادمه میگفتن مقعدش بسته ست و پوشک توی په ...

قربونت عزیزم ،یادته چند تا عمل شد و اینکه تا چند سالگی طول کشید عمل هاش،؟؟؟

قربونت عزیزم ،یادته چند تا عمل شد و اینکه تا چند سالگی طول کشید عمل هاش،؟؟؟

دقیق نمیدونم چند تا عمل بود

چون مامانم گفت هیچ وقت ازش نپرسین یبارم بهش نگفتیم و یجوری رفتار میکردیم انگاری عادی بود

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما میدونید چند تا عمل کرد تا خوب بشه ؟؟؟

نه عزیزم

فقط دورادور میشنیدم که عمل کرده بودن یه فلزی تو بدنش گذاشته بودن که بعد عمل  راه خروجی مقعد بسته نشه انگار تا چند ماه سختی زیادی تحمل کردن هم مادر هم بچه 

ولی خب خدارو شکر نتیجه داد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شما میدونید چند تا عمل کرد تا خوب بشه ؟؟؟

سلام عزیزم ۳ تاعمل داره ،اول روده رو از شکمش میارن بیرون ک از اونجا دفع بشه ،عمل دوم مقعد رو باز میکنن ،بعد ک زخم هاش خوب شد روده رو برمیگردونن به مقعد و تموم

بعد عمل مشکلی پیش نیومد براش مثل بی اختیاری یا یبوست؟؟؟.

سلام عزیزم میشه بگی شما کجا عمل کردین؟ پیش کدوم دکتر؟ مقعد بسته بود یا فیستول داشت؟ در مورد بی اختیاری چی گفتن به شما؟ ممنونت میشم بگی، خیلی داغونم😭

سلام عزیزم میشه بگی شما کجا عمل کردین؟ پیش کدوم دکتر؟ مقعد بسته بود یا فیستول داشت؟ در مورد بی اختیا ...

سلام عزیزم من اصفهانم.مقعد بسته .بی اختیاری هم مونده به شانس احتمالش ۵۰٫۵۰هست تا بزرگ نشه و خودش تجربه نکنه نمیشه گفت .شماهم این مشکل رو دارین ؟؟؟؟

سلام عزیزم من اصفهانم.مقعد بسته .بی اختیاری هم مونده به شانس احتمالش ۵۰٫۵۰هست تا بزرگ نشه و خودش تجر ...

سللام عزیزم ممنون جواب دادی. پسر شما چندوقتشه؟ فیستول داشت؟ کجا بود فیستولش؟

سلام پسر منن همین مشکل رو داره عملاش انجام شده ولی چون روده بزرگ نداره و فقط روده کوچیک داره مدفوعش خیلی آبکی و بی اختیار هست پشتش کلا زخم هست نمیدونم چکار کنم اگر راهکاری دارید به منم بگید ممنون میشم خیلی داریم زجر میکشیم