2777
2789
عنوان

نوزاد مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 23 پست
اره سرفه خلط دار 

عزیزم به بچه کوچیک زیاد دارو نمیدن همون قطره بینیو بریز سره وقت براش

با فین گیر خالی کن دماغشو، شیر بهش بده

بچم 9 ماهه بود مریض شد دکتر بهش آزیترومایسین 200 داد عزیزم ببین بگرد دنبال آزیترومایسین نسخه داری باید بهت بدن

پیش یه متخصص دیگه ببر بزار مطمئن بشی 

اخه قم متخصص کم داره وقت نمیدن یه درمانگاه رفتم دوساعت رو صندلی نشستم تا نوبتم بشه دیشب بیمارستان کودکان بودم دکتر متخصص اینجوری گف 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به بچه کوچیک زیاد دارو نمیدن همون قطره بینیو بریز سره وقت براش با فین گیر خالی کن دماغشو، شیر ...

نسخه که همه دارن ولی داروخونه میگه نداریم ...اخه شیر نمیخوره دو قلوب میخوره گریه میکنه گلوش اذیته

تهران کسی رو نداری بیایی ی دکتر سنتی هست باسواده دارو میسازه بدیش اینه نوبت دهی حضوریه سمت افسریه اس .. ای کاش زودتر تاپیک میزدی پدرم اونجا بود تلفنی میپرسیدم بهت خبرمیدادم چون تلفن اونحارو ج نمیده. میدونم دارو داره واسه نوزاد اتفاقا شربتم دارم ولی دوزشو واسه نوزاد نمیدونم البته پسرم شش ماهگی سرماخورد گفت صبح ناشتا ی قاشق تواب حل کنم الان بزرگتر شده اون سری شربت تموم شدگفت رب عناب درست کن سینه رو میپزونه خلط ها میاد بیرون واسه این میگم .‌ اگرم نتونستی کسی رو داری خودتم نیا اشناتون وقت بگیره نوبتش شد بهت زنگ بزنه تلفنی شرایط و بگو داروتم اشناتون پست کنه واست