2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه سوند رو تو اتاق عمل نمیزارن؟ 

ن بابا من ک رفتم‌اول بردنم لباس دادن گفتن بپوش پوشیدم بعد چندنفر بودیم همه رو سوند گزاشتن سرم وصل کردن و نوبتی میبردن اتاق عمل .شانس من اون پرستار ک سوند میزاش خیلی خوب بود شیفت عوض شد یکی اومد بلد نبود خوب نزاش خیلی اذیت شدم بعد شاید ۲ ساعت نوبتم شد باز گفتن پاشو برو فلان اتاق دیگ رفتم بعد ی نیم ساعت یا ۱ساعت نوبت عملم شد

برا من کلا نذاشتن

مگه میشه

خب بعد عمل باید ۱۲ ساعت تکون نخوری. اون وقت چی کار کردی؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
ن بابا من ک رفتم‌اول بردنم لباس دادن گفتن بپوش پوشیدم بعد چندنفر بودیم همه رو سوند گزاشتن سرم وصل کر ...

چقدر بد

حتما بیمارستان بد بوده 

وگرنه از هر کی شنیدم گفت اتاق عمل سوند گذاشتن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
عزیزم سوند رو توی مجاری ادرار میذارن.کیسه آب رو از طریق واژن پاره میکنن . شاید اتفاقی بوده که همزما ...

اره عزیزم میدونم فقط میخواستم ببینم کسی مث من بوده

برام لگن میزاشتن خودشون بعد ۱۲ ساعت نخوابیدم خیلی زودتر پاشدم فکر کنم اونا که بی حسی هستن زیاد میخ ...

شما بیهوشی بودی؟ 

اقعا سوند عذاب بود برام خیلی اذیت شدم 

آره مخصوصا لحظه گذاشتنس

برام لگن میزاشتن خودشون بعد ۱۲ ساعت نخوابیدم خیلی زودتر پاشدم فکر کنم اونا که بی حسی هستن زیاد میخ ...

اینکه سختتره

سوند بهتره بنظرم فقط یکم سوزش داره