2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از اونجایی که هم مامانم و هم بابام تشریف میبرن سرکار صبحانم فقط یه چاییه،خیلی دیگه حوصله کنم حلواشکری یا پنیرخامه ای بخورم

ولی جمعه ها که هر دوشون هستن هم برای هواخوری هم برای نون خریدن با بابام میریم پیاده روی(کنکوریم باید به سرم باد بخوره) و وقتی میایم خونه صبحانه میخوریم که سوسیس و تخم مرغو گوجه و پیاز باهم قاطیه  دوناتم میخریم که خواهرم میخوره برای من میمونه برای عصرونه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

در طول هفته خودم وهمسرم کیک و شیر

پسرم تو مدرسه زنگ صبحانه دارن خود مدرسه میده تو خونه فقط خرما و شیر میخوره که تو راه قندش نیفته

ولی جمعه ها 

پسرم:پنیرگوچه خیار

همسرم:خامه عسل

خودم:مربا و کره 

اصلا تفاهم نداریم😂💔

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

من فکر میکردم خودمون اینقدر معتاد ارده شیره هستیم😅

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊

من عاشق صبحانه های گرمم و پختنی مثل نیمرو ، املت ، تخم مرغ ابپز با گوجه و خیارشور و روغن زیتون و شوید روش ، سوسیس تخم مرغ ، صبحانه انگلیسی ،عدسی ، حلیم ، تن ماهی با نون لواش و گوجه و خیارشور و سس خردل ، الویه ، خاگینه ،نرگسی ، تخم مرغ خرما ، پنکیک با میوه فصل ، کرپ شکلاتی موزی ، تست فرانسوی با نسکافه ، اگه شام اضافه اومد برا صبحونه خیلی میپسندم 🤌😁

تست خامه شکلاتی یا نوتلا ، تست بادوم زمینی کرانچی با عسل ، کره با مربا هویج یا آلبالو یا شقاقل یا تمشک خیلی دوس دارم ، تو فصول سرد هم ترکیب ارده + شیره + گردو + کنجد تو ی ظرف بزرگ در بسته درست میکنم با شیر دارچین میخورم بینظیره 😋

خلاصه همیشه صبحونه مفصل میخورم و عاشق این وعده ام 😍

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

نه با آب آناناس  داخل ظرف طلا و نگین الماس

چه عالی  

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻