2777
2789
عنوان

شوهر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 21 پست
خوب عزیزم اگه مقصر دعوا و رفتنشون شما بودی حتما بهش زنگ بزن و معذرت خواهی کن و به حرف خانواده ات گوش ...

چن روز هی بحث داشتیم ولی قهر نبودیم  صب فقط پرسیدم کجا میری دعوا. راه انداخت رفت بچم بعش وابسته داره دق میکنه از اونور هم میترسم حالا ها نیاد دیوونه شدم از تنهایی

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

به نظرم اصلا زنگ واس ندی خوبه که خودش برگرده امااگه بتونی طاقت بیاری من که نمیتونم چندبار بحثمون شده شوهرم شبش رفته تاصبح نیومده میره کافه مافیا بازی میکنه 

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که بار اولش نیست به فکر ابرو هم که نیست شما چرا آبرو داری کنی؟ برو شکایت کن حداقل مدرک داشته باشی که در قید و بند زندگی نیست و هی خونه رو ترک می‌کنه تا در آینده اگه لازم شد ازش استفاده کنی.

خودش به داداشم زنگ زده بیا خواهرت ببر نمیخام

🥺🥺🥺🥺💔

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
این که بار اولش نیست به فکر ابرو هم که نیست شما چرا آبرو داری کنی؟ برو شکایت کن حداقل مدرک داشته باش ...

البته بعدش دیگه پیگیر شکایتت نشو‌ که کش پیدا نکنه و شوهرت نفهمه فقط هدف اینه که مدرک داشته باشی که هی خونه رو ترک میکنه

به نظرم اصلا زنگ واس ندی خوبه که خودش برگرده امااگه بتونی طاقت بیاری من که نمیتونم چندبار بحثمون شده ...

نمیدونم کجا دارم دیوونه میشم همش فک می‌کنم با زنی چیزی باشه انقد داغونم ک نگو

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست