2821
2789
عنوان

من و جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 72 پست

میدونی چیه با قد ۱۶۰ وزن ۷۲ خیلی ریزی اگه میخوای چشمای جاریت دربیاد از این به بعد تلاشتو بیشتر کن وزنتو برسون ۱۰۰ اونوقت جاریت از حسادت میترکه که تو اینقدر هیکلی هستی😕😕😕

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یااااا خداااااا

ولی اینا برات ملاک نشه گل سعی کن خودتو دوس داشته باشی و هر جور هستی بپذیری.. واقعا چهارده سال سن ازدواج نیس. البته رشد قدیش هم ژنتیکی هست بستگی ب قد والدینش داره و اینکه اهل ورزش و غذای سالم باشه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
میدونم تاپیک برا سن نیس  ولی چطوری پدرش دختر۱۴ساله رو شوهر داده🤔 من ۲۶سالم بود بابام میگفت ز ...

روستایی هستن زود شوهر میدن، من خودمم عروسیم ۲۰ سالم بود همش میگفتم خیلی بچم

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
یعنی چی چشمشون درشتا رو میگیره؟؟! ول کن بابا مهم خودتی هیچوقت حسرت نخور و نسبت ب این موضوع ضعف نشون ...

ببخشید یه لحظه حس کردم گوسفند انتخاب میکنن😥

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کجاشو دیدی چند ماه دیگه جاریت میاد بهت میگه کوچیک میبینمت از همین الان به فکر خودت باش از من گفتن ب ...

🤣 چکار کنم قدم ک رشد نمیکنه یعنی چاق بشم ؟

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
نسبت به قدت باید در نظر بگیری حتما ادمای دورت زیادی درشتن 

ادمای دورم متفاوتن تو خیابون و همه جا فکر میکنم کوچیکم از همسرم درشت تر میزنم یه کوچولو 🙈 البته بقیه میگن خودم حس میکنم خیلی کوچولو هستم 🥺

با قد ۱۶۰ وزن ۷۲ میکه من ریزم

دوست منم با قد ۱۵۷و وزن ۶۵به من میگه تو که درشتی من ریزه مییزه و کوچولوام لباس کجا بخرم و..😂😂😂😂من۱۶۰و ۶۶بودم اون موقع که اینو می‌گفت الان ۶۸ام🤕🥲😂اعتماد به نفس ریزه مییزه هارو دوس دارمممم