2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 35 پست

ما تو فامیلمون یکی هست بچه دار شد میخواست سقط کنه هی رو کمرش بالا میشدن و گونیای سنگین رو دوشش میزاشتن از پله ها خودشو انداخت بچش سقط نشد سالم بدنیا اومد الان ۱۳ ساله هرکار میکنن بچه دار میشن ولی ناقصه و خود به خود از ماه ۴ به بعد سقط میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرکاری دلت میخواد بکن اینجا نگو. یه عده زن باردار اینجان که روحیشون حساسه. یه عده زن هم آرزشونه باردار شن دلشون میشکنه. لطفا از نقشه قتلت اینجا حرف نزن

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

تاپیک قبلت ک تعطیل کردی گفتی چون یکساله عروسی کردی بچه نمیخای 

شاید خدا بخاد همین ی بچه رو بهت بده به اینم فکر کن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

ما تو فامیلمون یکی هست بچه دار شد میخواست سقط کنه هی رو کمرش بالا میشدن و گونیای سنگین رو دوشش میزاش ...

کلید اسرار تعریف میکنه؟

خب معلومه چون سنگین برداشته اینجوری شده دیگه

من از نظر خودم میگم از زندگی مشترکت رو جوری لبه پرتگاه میبینی که دوومی نداره مشکلاتی دارین که درست نمیشه حق داری که همچین حسی داری من به عنوان یه فرزند طلاق میگم هرگز دوست نداشام پدر مادرم منو دنیا میاوردم ناشکری نمیکنم ولی میگم اگر اختلاف داشتن بچه دار نمیشدن 

والا انگار ما دکتر سقط هستیم میان نظر میخوان. نمیدونه ممکنه رحمشو از دست بده

سلام عزیزم خوبی سلامتی.نی نی خوبه؟

تو اینجا چیکار میکنی تو این تاپیک پر استرس و سمی😬هرچند خودمم سرگوشم میجنبه🤭

من تونامزدی ناخواسته باردارشدم 2ماه روم نشدبه مادرشوهرم بگم،بعد2ماه بهش پیام دادم رفتیم پیش دکترکه سقط کنم گفتم واسم سونو بنویسه،رفتم سونو وقتی بهم گفت میدونی بچه هات دوقلوان صدایی قلبشوواسم گذاشت بدنم سست شددیگه نتونستم سقط کنم،تازه18سالمم بود،نه جهازم آماده بود،نه تالارم،2روزه جهازموجمع کردم بهترین جهازم خریدم،بهترین تالارم گرفتم،حکمت بچه هام این بودتو،ارزونی وسایلاموبخرم،خیلیم پر،روزی بودن ازوقتی به دنیااومدن هم خونه توتهران خریدیم هم ی ماشین خوب ثبت نام کردیم

نه ندارم تازه یه ساله عروسی کردیم

اشتباه منو نکن. من یه سقط عمدی کردم. دیگه روی خوش ندیدم. نابود شدم. بعد هم درگیر درمان و ... شدم. در نهایت تخمک خرید م و رحم اجاره کردم. نزدیک 20 سال درگیر درمان و هزینه و ......................

علاوه بر اون چقدر دارو و بیمارستان و التماس و ....................

بعد هم دیگه روی خوش توی زندگی 

نکن این کار رو.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز