2777
2789
عنوان

راهی برای تشخیص‌ جنسیت بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بگم😁😂 بااجازه استارتر    1. بله. 5. احساسش رو داشتم. وگرنه بالا نمی اوردم.  ...

به نظر من این راه اصلا درست نیس الان من سر بارداری اول همه میگفتن دختره از هیکلم شیکمم حالتام ولی پسر بود همه میگن دختر سخته بارداریش درسته ولی نه واسه همه واسه من سر دخترم نه ماه مردمو زنده شدم ولی فامیلمون میگفت حتی اصلا حالت تهوعم نداشته

صورتت چی جوش زدی !؟

هفته های اول کنار دماغم چندتا ریز زدم. و رو پیشونی. خیلی کم. اما چون تو تخمدان چپم کیست دراوردم، احتمال دادم واکنش بدن و صورتم به اون کیسته باشه. چون کیست رو سابقه نداشتم و تازه دراوردم اونم شانسم تو بارداریم 🤦🏻‍♀️. و یکی از عوارض کیست میگن جوش زدن صورته .

ولی درکل،  سر دخترمم جوش نزدم. این بارم همینطور.  خداروشکر. 😁 همون ریزا هم سریعا ماه دوم به بعد رفتن.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
احتمال زیاد پسر داری

قربون دلت. ان شاالله احتمالت درست از آب دربیاد 😍♥

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
به نظر من این راه اصلا درست نیس الان من سر بارداری اول همه میگفتن دختره از هیکلم شیکمم حالتام ولی پس ...

اره بنظرمم اینا مختلفه. و همه چی به بدن و زائقه خود مادر بستگی داره. حالت شکم. حال و هوای خود مادر، ویاراش، علاقه هاش. اصلا ربطی به جنسیت نداره. 

سلام عزیزم رفتی سونوگرافی؟؟!

بله عزیزم دختره 🙂

2790
2778
2791
2779
2792