2777
2789
عنوان

لوس ترین آدمی که دیدین کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 70 پست
والا نمیدونم چجوری بگم ،من خودم متوجه لوسی خودم نمیشم ،از بچگی اینجور بودم ،بقیه میگن که لوسی

مثلا مثل بچه ها با همسرتون حرف میزنین؟من که خیلی دوست دارم اینجوری البته دیگه شورش درنیادا بعضی وقتا

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این تفاسیر یاد یکی از اقوام خودمون افتادم😕

به بقیه غر نمیرنم اگر گروهی باشه که اینجور نباشه ها، اصلا ایراد نمیگیرم ولی وقتی چند روز نتونم غذا بخورم و بخوابم هم بهم می ریزم هم بهم بد میگذره

اون قسمت پریودی که گفتی من به شخصه نه که نخوام، واقعاً از یک هفته قبل پریودی تا سه روز بعدش توان تک ...

نه بابا شوهرشم حرص میخوره والا...پریود شدنش رو هم میدونم چجوریه یکم زیادی میخواد خودشا لوس کنه بهش میگم زیاده روی کنی شوهرت زده میشه ولی گوش نمیکنه همیشه هم آرایش داره و هممون با آرایش میبینیمش  یبار اومد خونمون دیدم آرایش نداره و خیلی رنگ و روش بیحاله گفتم چیزی شده چرا آرایش نکردی گفت آخه فلانی میاد اینجا گفتم فکر کنه من حالم خوب نیس فکر نکنه که سرحالم  تا این حد لوسه ها.....

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

واااای دقیقاً من انقدر حالم بد میشه با وجود شیاف و کلی مسکن و کمپرس گرم و دمنوش و گرمیجات، که بدنم ...

فشار رو ۴؟خدا کمک حالتون باشه واقعا،برا من میاد رو ۹ از سردرد میمیرم

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
نه بابا شوهرشم حرص میخوره والا...پریود شدنش رو هم میدونم چجوریه یکم زیادی میخواد خودشا لوس کنه بهش م ...

آممم

این لوس بازی نیست حقیقتاً

یه کلمه‌ایه که پیداش نمیکنم

فقط میدونم لوس محسوب نمیشه ایشون :)

مثلا مثل بچه ها با همسرتون حرف میزنین؟من که خیلی دوست دارم اینجوری البته دیگه شورش درنیادا بعضی وقتا

نه بابا مثل بچه ها چیه،مثلا وقتی بوسم می‌کنه ازش با ناز میپرسم منو می‌بری فلان جا یا فلان چیز رو برام میخری،طوریکه پسر بزرگم میگه اه بسه

آها از نظر خانواده ی همسرمم لوسم، چون خانه دارم ولی بچم پرستار و مربی داره،چون خانه دارم و شرایطم خوبه ولی همسرم میگه خسته است یه سفر تنهایی بره حال و هواش عوض بشه

یا همسرم پیششون میگه، زنم خسته است، خیلی زحمت می کشه، اونا هم دو نقطه خط هستن ، البته مادرش حواب میده، بدم جواب میده، همسرمم بهم می ریزه

فشار رو ۴؟خدا کمک حالتون باشه واقعا،برا من میاد رو ۹ از سردرد میمیرم

دو بار در حدی که دکترا تعجب کردن چطور هنوز زنده‌م غش کردم😂

معمولاً چند روز قبل و دو روز اول پریودی فشارم ۶ ایناست.

جداً نمیتونم تکون بخورم! 

آممم این لوس بازی نیست حقیقتاً یه کلمه‌ایه که پیداش نمیکنم فقط میدونم لوس محسوب نمیشه ایشون :)

چی بگم والا...حالا تازه دیدمش و ازدسته کاراش حرص خوردم شاید یکی دوروز بگذره آروم بشم خودم بتونم اسمه اخلاقشا پیدا کنم  

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏