2777
2789
عنوان

زن حقیر

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 93 پست

منم مثل شما خیلی حرصی بودم و زود جواب میدادم

همسرم بهم گفت ادمی که ۳۰ سال ۴۰سال بااون اعتقادات بزرگ شده با یه روز حرف زدن تو اونم با دعوا وحرص درست نمیشه سعی کن نادیده بگیری

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو خونه شما باباتون زبر شما رو میشسته و پوشک میکرده؟

بابای من انجام میداده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب پدرت مگه سرکار نمیرفته مگه نون نمیاورده سر سفره مرداهم کارشون سخته عزیزم فکرکن یه مرد بره بنایی ک ...

نه بحث وجدان نیست 

اینکه مرد بخواد کاری انجام بده هم اختیاریه 

اما نباید زن و مرد فکر کنند کار ها زنانگی مردانگی داره

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

اره عزیزم همین نی نی سایت پره از همچین خانم ها. کلن زن هایی که باورشون هست که برده افریده شدن برای لذت مرد کم نیستن توی دنیا، توی ایرانم مطمئنن کم نیستن چه بسا که خیلی بیشتر باشن. بهترین کار اینه که همکلام نشید با همچین افرادی و از دایره اطرافیانتون و نزدیکانتون کاملن پاکشون کنید. اینها هرگز شما رو نمی فهمن، فقط شما رو تا سطح خودشون پایین می کشن.

اینجور زنا چون خودشون مجبورن سختی بکشن و زور بشنون چشم ندارن ارامش و تساوی کار و احترام مرد به زن رو ببینن ، قبلا باور نداشتماااا همش با خودم میگفتم چرا بعضی از زنا اینجورین بعد با چشمای خودم چند مورد دیدم فهمیدم ریشه

مشکل از کجاست .

والا وظیفه مرد نیست اما شوهر من کمکم میکنه دخترم رو میشوره پوشک هم میکنه شبا بهش شیر میده 

کار خونه هم بعضی وقتا انجام میده لطف داره بعضی چون شوهراشون کمک میکنن و خوبن از مردا طرفداری میکنن مث من اما بعضی ها که شوهرشون تنبل و هیچ کاری نمیکنه نه 

تو جمع همکارا هیچوقت بحث هایی که نظرات مخالف موافق دارع راه نندازید نه بحث سیاسی نه حقوق زن و مرد نه ...

ما داشتیم با همکارا حرف میزدیم ایشون کارمنذ اداریمونه 

اومد نشست پیش ما

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
نه بحث وجدان نیست  اینکه مرد بخواد کاری انجام بده هم اختیاریه  اما نباید زن و مرد فکر کن ...

البتخ من با این حرفت مخالفم گلم 

کار زنانه و مردانه داریم چون اصلا زن و مرد با هم فرق دارند 

اکثرا از حسودی این حرفو میزنن زنایی که تو خانواده ی مردسالار با حقارت تمام بزرگ شدن نمیتونن و نمیخوان ببینن شایدم تقصیری ندارن محیطی که توش بزرگ شدن بد بوده و این طرز فکرو بهشون منتقل کرده

I needa miracle...💚
بره بمیره عوضی توسری خور من اگه بودم ب فحش میبستمش همین زن علیه زن ها باعث شدن مردا وقیح شن

حتی ارزش فحش دادنم ندارن به حالشون ترحم کن به خاطر بیچارگیشون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نه بحث وجدان نیست  اینکه مرد بخواد کاری انجام بده هم اختیاریه  اما نباید زن و مرد فکر کن ...

اینکه آره مرد نباید با خودش فکر کنه من کار کنم غرورم میشکنه باید تو زندگی مشترک بدون غرور باهم همکاری کرد

اره خب تفکرشون جالب نیست ولی بهتره بحث و جدل نکنه آدم با اینا، چون طرف عقیده ای که از اول بهش پایبند بوده و باهاش زندگی کرده رو تغییر نمیده به راحتی. بحث فقط باعث کدورت میشه، در نهایت هرکسی راه خودشو میره.