2821
2789
عنوان

قیمت طلا😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوست دارن بره بالا چه جالب انقدر هم همه هی میگن میره بالا میره بالا از خداشون هست بره بالا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چقدر صبر کنیم؟

برای فروش حداقل دوماه

برای خرید همین فردا بخرید 

هرروز میره بالاتر  من خودم تمام پولمو از بانک برداشتم تبدیل به طلا و ارز کردم

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
همه دوست دارن بره بالا چه جالب انقدر هم همه هی میگن میره بالا میره بالا از خداشون هست بره بالا 

کسی از خداش نیس طلا بره بالا 

ولی اگه سه سال پیش ک طلا گرمی ۴۰۰ ۳۰۰ هزار بود 

پیش بینی وضع الانو میکردیم و طلا میخریدیم الان سودش برا ما بود چه بخوایم چه نخوایم قراره تا پنج میلیون برسه

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
نه والا من که خیلی ناراحتم از این وضع ، یعنی ثانیه ای داره میره بالا

من خودم شاهدم خیلی ها از خداشون هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

عزبزم من یک  و سیصد بود خاستم بخرم هی گفتم صبر کنم میاد پاین ولی انگار اصلا پایین بیا نیست 

من خودم شاهدم خیلی ها از خداشون هست

آره موافقم ، ولی من خودم از این وضع خیلی ناراحتم ، چون ی عده فقط فکر این هستن که طلای خودشون رو گرون بفروشن به این فکر نمیکنن که از اون طرف دیگه عمرا نمیشه طلا خرید 

کسی از خداش نیس طلا بره بالا  ولی اگه سه سال پیش ک طلا گرمی ۴۰۰ ۳۰۰ هزار بود  پیش بینی و ...

ببین گلم خیلی ها بخاطر دو تیکه طلا از خداشون هست طلا بره بالا که این بالا رفتن ها هم اصلا به سود هیچ کس نیست همین شایعه های این که میره بالای ۵ میلیون چند میلیون خودش دامن میزنه به گرونی ها

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز