2777
2789

سایت بدی نیس ولی جنسایی که سایزشون معلوم نیستو اشتباه میزنن 

یه بار من یه دکوری گرفتم تو عکس بزرگ بود و سایزشو بزرگ زده بود اوردن برام دیدم اندازه کف دسته 

ولی خب مثلا کاپ قاعدگی سفارش داده بودم با ۲۰ درصد تخفیف برام اوردن 

خوب و بد داره فقط باید دقت کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از صد بار خریدم 😂

و فقط مشکلاتی مثل اشتباه فرستادن رنگ که خیلی مهم نبوده و با چند روز تاخیر و اینا برام پیشاومده در حد دو سه بار

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
چون به اندازه کافی که چه عرض کنم بیشتر هم دارن این مغازه ها چه گناهی کردن که بی مشتری موندن

همین مغازه ها هم میتونن جنس هاشون رو در این سایت بفروشن بفروشن

وقتی دیج ی کالا ارزون تر میده چرا باید از مغازه خرید کرد

سایت خوبیه من خیلی خرید میکنم ازش

فقط قبلش نظرات و بخون حتما

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

واسه قابل اعتماد بودن که صدرصد هست فقط یه ایراد بزرگ به نظرم داره بعضی محصولاتش عکس با چیزی که میفرستن فرق داره یا کلا یه رنگ دیگه میفرسن بعدش یه ایراد بزرگتر به خرید کردن ازش معتاد میشی من که تو ماه حداقل دوبار خرید میکنم