2777
2789
عنوان

شب یلدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 34 پست
برو ارایشگاه موهاتو سشوار بکش یه ارایش ملیح هم بکن بگو اروپایی میخوام

یعنی بگم میکاپ اروپایی کنع؟

همچین واری بلدن اریشگاها به نظرت 

اخه ما شهرستانیم

اخه میترسم بیان مسخره کنن یا پیش خودشون چیزی بگن یه وقت تدارکی نمیبینن  مثل ...

ولا من شب یلدا هرررر سال ارایشگا میرم الان دو سه هفتس لباس دوختم واسه یلدا آمادس 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موندم برم ارایشگاه یا نه ولی دوست دارم ی کم موهام سشوار کنم با ی ارایش دخترونه

اره گلم برو هر چی باشه اریشگاه بهتره..

تو برو بگو لایت بکنه ارایشتو موهاتم شنیون و.. نکن فقط سشوار بکش و ی گل سر خوشگل ظریف بزن رو موهات خیلی خوب میشه اینجوری عکس هم بده کسی که بلده عکس بگیره یادگاری میمونه خیلی خوب میشه،:)🤍

خسته تر از خسته تر از خسته ام قفل ترین مغز جهان در من است...!
ولا من شب یلدا هرررر سال ارایشگا میرم الان دو سه هفتس لباس دوختم واسه یلدا آمادس 

نه تو خوشکل کن کلا ارایش کم و لایت کن تو ذوق نخوره موهاتم اتو کن صاف

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

مگه شب چله ای نمیارن برات؟؟ اخه عزیزم اینکه گفته میایم ینی برات تدارک دیدن دیگه اگه وضع مالیشون خوبه میارن اگرم ن ک اونم بسته ب وسعشون میارن ...ببنظرم برو بگو درحدمهمونی میخوای موهاتم دم اسبی ببند و تمام نگو بهشون ک رفتی ارایشگاه

عه پس اگ نامزدی حتما برو آرایشگاه عزیزم فک کردم زنو شوهرین .پول آرایشگاهم از نامزدت بگیر حتمااا

خب معلومه دیگه مثلا شوهرت نمیگه بریم لباس زمستونی بخرم یا طلایی چیزی بیاریم برات؟ 

منمپارسال یلدایی اوردن برام ارایشگاهرفتم فقط ارایش موهامم باز گزاشتم و یه دستبند گل ام بستم ب دستم البته مراسم زنونه بود 

مگه شب چله ای نمیارن برات؟؟ اخه عزیزم اینکه گفته میایم ینی برات تدارک دیدن دیگه اگه وضع مالیشون خوبه ...

نمیدونم والا اوردن که میارن صد درصد اما مثلا یلیدایی ندارک نبینن فقط  ی شیرینی بگیرن من عید قربان ی هدیه اوردن با ی جعبه شیرنی ولی یلدا متفاوته برا این گفتم 

اخه ارایشگاه که میرم خیلی مشخص میشه آرایشگاه رفتم

عه پس اگ نامزدی حتما برو آرایشگاه عزیزم فک کردم زنو شوهرین .پول آرایشگاهم از نامزدت بگیر حتمااا

مرسی   عزیزم  اره نامزدیم میریم ولش کن هرچی میخوان بگن بگن مهم خودمم که حسرت به دلم نمونه

یعنی بگم میکاپ اروپایی کنع؟   همچین واری بلدن اریشگاها به نظرت  اخه ما شهرستانیم

ربطی به شهرستانا نداره 

بگو میکاپ اروپایی میخوام ساده باشه مژه ام یکسره نزار دونه ای بزار

اتفاقا میکاپ خطی و عربی سخته میکاپ اروپایی راحته ۹۹درصد ارایشگرا بلدن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

من میکاپ آرتیستم تو آرایشگاه کار میکردم مجرد بودم 

اگه تهران بودی بی منت میومدم آرایشت میکردم 

الانم میتونم یادت بدم ولی خب وسیله نداشته باشی ۲ تونن ۳تومن پول وسیله باید بدی همونو ۴۰۰ ۵۰۰ بده برو آرایشگاه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

وقتی رفتی ارایشگاه ی جوری ارایش کنه ک فک کنن خودت کردی نفهمن رفتی ارایشگاه

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!