2777
2789
عنوان

همتون بیاین🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست
چون کتابشم هست واسه همین ترسیدم و خیلیا گفتن ما اعتقاد نداشتیم و دیدیم واسمون پیش اومده

کتاباش باشه....الان کتاب هندو ها هست که خیلی ها میگن اونا بت پرستن ولی کلی کارها میتونن بکنن چون بهشون باور دارن....شما باید بدونی ک نه گذشته ای وجود داره نه آینده ای.....همه چیز از همین الان شروع میشه همون کسایی هم ک میگی حرف اون کف بین ها رفته توی ناخوداگاهشون....از همین الان نباید بزاری  با ترس و استرس و احساسات مخرب اتفاق هایی واست بیفته ک دوس نداری قدرت ذهن تو قدرتمند تر از هرچیزیه....باهاش میتونی هم ب نفع خودت هم ضرر خودت استفاده کنی..وقتی تو لحظه ی حال باشی هییچ مشکلی نیست چون از توهم اینده در میای و این کار با سکوت ذهنی و مدیتیشن ممکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاباش باشه....الان کتاب هندو ها هست که خیلی ها میگن اونا بت پرستن ولی کلی کارها میتونن بکنن چون بهش ...

بعضیا که اعتقاد نداشتنم براشون اتفاق افتاده

نمیدونم چیکار کنم از ذهن مریضم بره بیرون اصلا یه جوریم

بعضیا که اعتقاد نداشتنم براشون اتفاق افتاده نمیدونم چیکار کنم از ذهن مریضم بره بیرون اصلا یه جوریم

خواهر گلم گفتم چون اونا رفته توی ناخوداگاهشون درواقع افکار احساسات و فرکانس ها و رفتارهای خود اون ادما بوده ک باعث اتفاقات زندگیشون شده نه صرفا حرف های اون کف بین....شما مقابله نکن احساساتتو سرکوب نکن بزار این فکرا بیانو برن فقط نظاره گر باش همین...پیشنهاد میکنم واسه اینکه به قدرت خودت پی ببری توی نت بزن مقالات صوتی قدرت نامحدود و گوش بده

خواهر گلم گفتم چون اونا رفته توی ناخوداگاهشون درواقع افکار احساسات و فرکانس ها و رفتارهای خود اون اد ...

مرسی بابت راهنمایی و صحبتای قشنگت

فقط یه اخلاق مزخرفی که دارم باید حتما یه چیز بهم ثابت شه ک واقعیت نداره الان دست مامان و بابام نگاه کردم دیدم خط ازدواجشون خوبه😑😐

مرسی بابت راهنمایی و صحبتای قشنگت فقط یه اخلاق مزخرفی که دارم باید حتما یه چیز بهم ثابت شه ک واقعیت ...

😂😂😂😂خط ازدوا چ صیغه ایه بابا😂🤣بشینی تا بهت ثابت شه😳پس اینطوری تا اخر عمرت داری فرکانس منفی میفرستی😑🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀میدونی این یعنی چییی..یعنی داری به کائنات میگی که ببین من منتظرم جدایی خودمو شوهرمو ببینم چون اون کف بینه گفته..بعدشم جهان هستی حتی اگه شما هییچ مشکلی هم با هم نداشته باشید کائنات دست به دست هم میدن تا همه چیز جوری بشه ک اون کف بین گفتع چراااا چون خودت منتظر بودی ک ثابت شه..اخرشم میگی اععع دیدی  فلانی راس گفت😂😂غافل از اینکه خودت فرکانسشو فرستادی

😂😂😂😂خط ازدوا چ صیغه ایه بابا😂🤣بشینی تا بهت ثابت شه😳پس اینطوری تا اخر عمرت داری فرکانس منفی می ...

خدا لعنتم کنه ک رفتم کف دستمو نگاه کردم

والا چند نفر تو همین نی نی سایت گفتن ک فلانی کف دست پدرمو یا مادرمو دید گفت عمرت کمه بعدشم تو سن کم فوت شدن

😂😂😂😂خط ازدوا چ صیغه ایه بابا😂🤣بشینی تا بهت ثابت شه😳پس اینطوری تا اخر عمرت داری فرکانس منفی می ...

حتی شوخیشم حال آدمو بد میکنه واقعا روحیم داغون شد از وقتی وارد این موضوع مزخرف شدم

حتی شوخیشم حال آدمو بد میکنه واقعا روحیم داغون شد از وقتی وارد این موضوع مزخرف شدم

وایی اگع من میخواستم زندگیمو با اینا پیش ببرم الان جنی شده بودم  زر خاکم بودم😂🤦‍♀همون مقالاتو ک گفتم گوش بدهههه فوق العاده س