2777
2789

آبگوشت درستیدم ناهار مونده واس شام

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان ناهار خوردم

فعلا به شام فکر نکردیم😅

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

ناهار ابگوشت بود شوهرم نیومد ما هم به زور خوردیم حالا بقیش که مونده نمیدونم چیکار کنم شام اونو بخوریم یا یه چیز دیگه درست کنم چون شوهرم ابگوشت دوس داره منو دخترم زیاد دوس نداریم 

😫😫😫خدایی شامو چیکار کنم؟

گوسفند یک عمر از گرگ ترسید ..ولی اخرش اونو چوپان سر برید و خورد 😊😉
ناهار ابگوشت بود شوهرم نیومد ما هم به زور خوردیم حالا بقیش که مونده نمیدونم چیکار کنم شام اونو بخوری ...

واسه شوهرت آبگوشت واسه خودتونم یه کوکوسیب زمینی درست کن

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته