2777
2789
عنوان

زندگی یعنی چی؟مثلا به یکی میگن زندگیتو بکن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 31 پست

یعنی چشمت روی خیلی چیزها ببند 

روی شنیدن خیلی حرف ها کر باش 

و خیلی حرف هارا نزن 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کار و راه خودشو بکنه و بره ،کار نداشته باشه دیگران چی میگن یا چکار میکنن

نه ببین تو تاپیک بغلی یکی یه چیزی نوشته بود یادم نیست متنشو ولی خب نشان از افسردگی و ناراحتی از زندگی و اینا بود دوتا هم بچه داشت .یکیبهش گفت زندگیتو بکن و این فکرارو نکن و اینا یه همچین چیزی.یا مثلا دیدی یکی شوهرشو دوس نداره ولی بهش میگن این فکرارو نکن و زندگیتو بکن؟یعنی چی؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!

ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩم ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ، ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ بی تابی و ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ...

ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ همیشگی ﻧﯿﺴﺖ...

ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛

ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ...

نه ببین تو تاپیک بغلی یکی یه چیزی نوشته بود یادم نیست متنشو ولی خب نشان از افسردگی و ناراحتی از زندگ ...

یعنی به ایچیزا اهمیت نده ندید بگیر بهش فکر نکن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

😂😐ینی زندگیتو کن🤷🏼‍♀️کاری بع کار کسی نداشته باش

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

ربطی نداره .زندگی کن یعنی چیکار کنه ؟اینو میخوام بدونم

یعنی فارغ از نظر دیگران هر جوری که دوست داره به سبک خودش زندگی کنه، کاراهای روزمره ،اهدافمون، آرزوهامون، رفت و آمدمون ،خوردن، خوابیدن، پوشیدن، گشتن.....اینا یعنی زندگی  

یعنی فارغ از نظر دیگران هر جوری که دوست داره به سبک خودش زندگی کنه، کاراهای روزمره ،اهدافمون، آرزوها ...

اهان این شد ...خب ولی مگه با حال بد و یه مشکل بزرگ میشع این کارارو انجام دادظ؟

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
ربطی نداره .زندگی کن یعنی چیکار کنه ؟اینو میخوام بدونم

سلام عزیزم.

من بهت تجربمو میگم،امیدوارم به دردت بخوره:

تجربه به من نشون داده که زندگیتو بکن یعنی بعد از خداوند و چیزهایی که از ما خواسته مهم ترین فرد در زندگیت خودتی این معنیش خودخواهی نیست، یعنی به دیگران احترام بذار ولی خودت رو فدای دیگران نکن، یعنی اولویت اول زندگی تو آرامش توئه و این آرامش با زندگی کردن برای خودت به دست میاد؛ یعنی بیشتر از توانت به دیگران خدمت نکن؛ یعنی اگر در کاری عشق واقعی و قلبی نداشتی انجامش نده. بدون عشق قلبی به دیگران کمک نکن، تا کسی ازت کمک نخواسته کمک نکن، توی زندگی دیگران زیاد کنجکاوی نکن تا مجبور نشی بار عاطفی مشکلاتشون رو به دوش بکشی؛ یعنی به سلامتیت، به تفریحاتت،به آرامشت،به ورزش،به مطالعاتت،به تغذیه و به دلخوشی های کوچیکت اهمیت بده تا بعدها مثل ما پشیمون نشی و در سن ۴۰ سالگی احساس نکنی ۸۰ سال زندگی کردی موفق باشی عزیزم.

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
نه ببین تو تاپیک بغلی یکی یه چیزی نوشته بود یادم نیست متنشو ولی خب نشان از افسردگی و ناراحتی از زندگ ...

یعنی بسوز و بساز کاریه که شده سهم تو از دنیا اینه .....ولی در مورد هر مشکلی نمیشه یه نسخه پیچید چون بعضی مشکلات راه حل دارن مثلا یکی با شوهرش نمیسازه میتونه جدا شه یکیم نمیتونه ....ولی مثلا یکی بچه ش دور از جون بیماری لاعلاج داره هیچ راهی نیست باید بسوزه و بسازه دیگه

سلام عزیزم. من بهت تجربمو میگم،امیدوارم به دردت بخوره: تجربه به من نشون داده که زندگیتو بکن یعنی ب ...

مرسی عزیز دلم❤️

اهان این شد ...خب ولی مگه با حال بد و یه مشکل بزرگ میشع این کارارو انجام دادظ؟

آدما با هر دردی که دارن ناگزیرن که زندگی کنن..فقط کیفیتش برای هر کسی متفاوته یکی از زندگیش راضیه یکیم نه ولی هر دو دارن زندگیشونو میکنن