2777
2789
عنوان

کنکوری جانم🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 57 پست

من تاریخ و جغرافیا و یه ریاضی لقمه گرفتم شد 135

یه تیپ بندی ریاضی 59

عربی خیلی سبزه 126

فلسفه و منطق گاج 244

اقتصاد گاج 81

جامعه گاج154

روانشناسی گاج 110

علوم و فنون خیلی سبز 135

و یک قرابت معنایی 

اینا قیمت‌های جلد شونه

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم  شما هم قصد داری همزمان با دانشجویی کنکور بدی؟

اره جانم

فیزیوتراپی میخونم میخوام دوباره کنکور بدم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
من تاریخ و جغرافیا و یه ریاضی لقمه گرفتم شد 135 یه تیپ بندی ریاضی 59 عربی خیلی سبزه 126 فلسفه و م ...

مرسی ممنون ک وقت گذاشتی 

اینا الان کتاب جامع ک نیستن؟ چون قیمتاش خوبه فک نمیکنم جامع باشن همه

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد 
اره جانم فیزیوتراپی میخونم میخوام دوباره کنکور بدم

چقد جالب

من پرستاری میخونم میخوام دوباره کنکور بدم که فیزیوتراپی قبول شم😅

به نظرت میشه همزمان با درسای دانشگاه واسه کنکور هم خوند؟ شما چجوری هندل میکنی☹

بهمن ماه میرم ترم یک

چقد جالب من پرستاری میخونم میخوام دوباره کنکور بدم که فیزیوتراپی قبول شم😅 به نظرت میشه همزمان ...

هرکس بلاخره ب ی چیزی علاقه داره دیگ😆

روزی 45 دقیقه وقت میزارم برای درسای دانشگاه 4 تا 5 ساعت هم برای کنکور تست میزنم

اره میشه همزمان خوند

سخت هست ولی شدنیه!!

با چند نفر مشورت کردم اونا هم بهم امید و انگیزه دادن برا دوباره خوندن🌝

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
هرکس بلاخره ب ی چیزی علاقه داره دیگ😆 روزی 45 دقیقه وقت میزارم برای درسای دانشگاه 4 تا 5 ساعت هم ...

الان به برنامه ی آزمونا رسیدی؟

من همش احساس میکنم همزمان با درسای دانشگاه نمیشه رسید

مخصوصا امتحانای اخرترم دانشگاه...☹

الان به برنامه ی آزمونا رسیدی؟ من همش احساس میکنم همزمان با درسای دانشگاه نمیشه رسید مخصوصا امتحان ...

من پایم قویه بستگی داره خب

الان دیگه اموزشی کار نمیکنم فقط تست میزنم 

من برنامه ازمون رو برای خودم شخصی سازی کردم چون برنامش چرته😅

با برنامه ریزی درست میشه رسید نگران نباش

انرژی منفی نده ب خودت

ایشالا موفق میشی.../♡

خدا کنه من چون تازه شروع کردم اصلا امید ندارم 🥺 ببین من متاهل ام و بچه دارم با توجه به اینها و کار ...

قدم اول امیده عزیزم و اعتماد به نفس. خودتو باور داشته باش و به خودت بگو میخوام تمام تلاشمو انجام بدم.به حرفای دیگران که میگن نمیتونی اینا اصلا توجه نکن. تو قراره تمام تلاشتو کنی و فارغ از نتیجه این تلاش ارزشمنده.

برنامه هر فردی با یکی دیگه فرق میکنه واسه همین خودت بتونی با توانِ خودت برنامه بریزی عالیه

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
این اخریه واقعا راسته راسته از وقتی از خودم گوشی دور کردم اوضامعالی شده

دقیقاا. اگه گوشی حتی نزدیکت باشه (ولو اینکه خاموش یا سایلنت باشه) بازم ناخوداگاه ذهن درگیرش میشه

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹