2777
2789
عنوان

انرژی مثبت🤩🥰😍😜🥳🧚‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 53 پست
😂😂😂 دمت گرممممم  ( گاهی وقتا همینجوری جمع میشیم دورهم چرت و پرت میگیم میخندیم کیفش بیشتر از ...

یه سری دوست دبیرستان داشتم اینجوری بودن ولی دوستای بعد پیش دانشگاهی و دوران دانشجوییم همشون شیکن نمیدونم من یهو ادمای اینحوری رو جذب کردم یا بخاطر سنه 🤦‍♀️من شلوار کردی پوش ببینم زود شل میکنن همرنگ میشم یهو خیلی چیتانم ببینم ازونور شور چیتانی رو درمیارم 😂 ولی الان عمیقا دلم ازین تیپا خواس با غیبت و خوراکی و چایی و بدیار موندن تا صب 😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر بازست بچه😘😍 پایینیا جریان چیه😁

هیچی دوسدارم همیشه نگاه میکنم خودم باحجابم🤣😬تیپاشونو دوسدارم...دخترای روس لامصبا باحجاباشونم خفنن

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
یه سری دوست دبیرستان داشتم اینجوری بودن ولی دوستای بعد پیش دانشگاهی و دوران دانشجوییم همشون شیکن نمی ...

😂😂😂😂 ماهم بیرون ببینی میگیییی اووووف اینارو نگا به تیپ خزمون نکنی😂😂 

همیشه به خوشی باشی با رفیقاااااا💎

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒
عکس گداشتی عزیزم من ندیدم🥺😁

😂😂خیلی سم بود عکسم که گذاشته بودم

همون tani_hatami.  بدون یه لیستی دارم،نمیکنم ریسکی کاری،به موقعش بخشنده ام…. به موقعش عصای موسی ام،به موقعش حرفامم دوستانن،به موقعش اخلاق لوس دارم،ولی اصلا احساسی نیستم…..منننن همیشه بوی خون دوست دارم💎 ادم بدای داستان همه الگومن….05:05🔒