2777
2789
عنوان

جاری😁

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 24 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا اینا اینجورن 🤔

اختلال دارن انگار😂😂البته جاری من   اگه بخاد از یه چیزی تعریف کنه یا کلاس بزاره و پز بده   با من خوبه   ولی اگه حرفی نداشته باشه با من دشمنه   کلا تا وقتی تحویلش بگیری دوست داره   یکم بی تفاوت بشی دشمنت میشه 😄

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
حالا جاری من فکر میکنه وقتی باهاش خوبم یعنی میخوام براش کلاس بزارم 😁

😂😂😂بزار خوش باشه  اینا اینجورن  فقط رابطتو باهاش صمیمی نکن. ضربه میخوری

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
😂😂😂بزار خوش باشه  اینا اینجورن  فقط رابطتو باهاش صمیمی نکن. ضربه میخوری

نه اصلا کاری باهاش ندارم.اگه احترام بزاره میزارم نزاره محلش نمیزارم.کلا منم اخلاقم جوریه ببینم کسی خاله زنکه از چشمممیوفته 

نه اصلا کاری باهاش ندارم.اگه احترام بزاره میزارم نزاره محلش نمیزارم.کلا منم اخلاقم جوریه ببینم کسی خ ...

کار خوب میکنی