2777
2789
عنوان

درمان قطعی عفونت چیهههههه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 73 پست
اتفاقا در به در دنبال دوش واژینالم، نیست باید بیشتر بگردم 

از همه بهتر همون اب نمك و بتادين هست حتي اب نمك خالي بشين توش روزي يه ربع 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقن درسته بشدت موثره دوست من عفونت چندسالشو با چندبار تزریق ب داخل واژ... کاملن خوب کرد

چجوری تزریق کنیم ؟

الان تو تشت چقد آب و چقد بتادین بریزم؟

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
چجوری تزریق کنیم ؟ الان تو تشت چقد آب و چقد بتادین بریزم؟

با سرنگ یا اپلیکاتور میتونی بتادین رو وارد کنی اگه میدونی عفونت از داخله

البته من خودم داخل دستشویی میذارم چند دقیقه بمونه و میشورم 

با سرنگ یا اپلیکاتور میتونی بتادین رو وارد کنی اگه میدونی عفونت از داخله البته من خودم داخل دستشویی ...

ببینین من چند وقته دل‌درد دارم 

ترشحات و ادرارم سیز کمرنگ شده 

اما خارش و اینا نه ندارم 

خدایا ممنونم قدرت پذیرش نداشته هام رو بهم دادی
چجوری تزریق کنیم ؟ الان تو تشت چقد آب و چقد بتادین بریزم؟

من خیلی موافق تشت آب و اینا نیستم و نمیدونم چ مقدار بگم چدن چشمی متوجه میشی چقد کافیه

البته چک کن حساسیت نداشته باشی مثلن ب ژیلت و ... چون گاهی حساشیت و التهاب پوسته و عفونتی نیست

ببینین من چند وقته دل‌درد دارم  ترشحات و ادرارم سیز کمرنگ شده  اما خارش و اینا نه ندارم& ...

بتادین قارچ یا باکتری باشه از بین میبره اما ممکنه اگه متاهلی عفونت درمان دارویی داشته باشه اونم همراه همسرتون

اره دکترمتخصص گفته بوداونم انجام داده بودعفونتش به کلی ازبین رفته بود

ای😁

تو چی بجوشونم آخه فامیلمون داده استفاده نکردم هنوز

پس برم بجوشونم😂

فقط خودمو بشورم باهاش؟

یا چند دقیقه بشینم تو اون جوشونده؟

ای😁 تو چی بجوشونم آخه فامیلمون داده استفاده نکردم هنوز پس برم بجوشونم😂   فقط خودمو بشو ...

بریزتوافتابه باهاش تودسشویی طهارت بگیربایدتواب بجوشونی تفاله هاشوبریزی دورفقط ابشوبرداری بریزی توافتابه😍

بریزتوافتابه باهاش تودسشویی طهارت بگیربایدتواب بجوشونی تفاله هاشوبریزی دورفقط ابشوبرداری بریزی توافت ...

عزیزم ممنون

گذاشتم اینقد بوش زیاده که انگاری خونمون شده دهات🤣

حالا لگن بزرگ حمام بزارم بریزم تو اون بشینم

خوب میشه😁

عزیزم ممنون گذاشتم اینقد بوش زیاده که انگاری خونمون شده دهات🤣 حالا لگن بزرگ حمام بزارم بریزم ت ...

وون خانم گفت بعدازاینکه جوشوندی صافش میکنی میریزی توافتابه تودسشویی باهاش طهارت بگیری روش توهم خوبه