2821
2789
عنوان

جهیزیه ..

230 بازدید | 15 پست

خانواده همسرم وضعشون خیلی بهتر از ماست اونا آمادگی کامل دارن و میخان عروسی بگیرن اما ما آماده نیستیم و جهازم کانل نیست . حالم بده توروخدا واسم دعا کنید نمیخام شرمنده شم جلوشون‌. نصف وسایلمو گرفتم اما تمومی نداره . ولی اونا چیزایی ک باید میگرفتن گرفتن خونه و همه چیشونم‌ حاضره اما ما ن...... بهشونم‌ میگیم ما آمادگی نداریم اما کار خودشونو میکنن چرا بعضیا درک دیگران رو ندارن

حتما بگیرررر آماده کن .اگه بدونی من سر جهیزیه چقدر شوهرم اذیتم کرد ...یکبار به خاطر تخته سرو بهم گفت بگو مامانت برات بخره بفرسته بعضیا بلدن فقط دختر شوهر بدن جهیزیه که بهش نمیدن همسرم میگفت ....

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بانامزدت حرف بزن بگوقضیه چیه یااونم درک نداره؟

هزار بار گفتم آخرش میگه خونوادت فلان خونوادت بهمان یبارم با خونوادم سرد شده بود ک اره چرا ب فکرت نیستن خب زیاد ندارن در حد توان گرفتن 

اینو بهت بگم دیدین رسمه که مامان بیاد جهیزیه باز کنه نشون بده ؟؟؟شوعر من تا نوروز اخمش رفته بود تو هم ...حالا مگه مامانت چی داده که میاد نشون میده ؟؟چیرایی ک من خریدم چرا نشون نداد ؟؟تا دو سه هفته دعوا....همش میخواست خانواده منو کوچک کنه و جهیزم کوچیک موفق هم هست 

در انتظار بچه برام دعا کنید ❤️💚🧡

اخی عزیزم ایشالا خدا درست کنه برات از یجایی که فکرشنم نمیکنی جهازت کامل بشه 

وام ازدواج گرفتی با عقدنامت 

اگه بیمه باشی بیمه شرکتت هم یه پایه حقوق میده 

وای منم متل تو خیییلی استرس داشتم  درک میکنم 

ولی الان میگم چقدر الکی استرس داشتم چیزایی که کم بود باهم بعدا خریدیم  البته خدایی بابام بنده خدا با قسط  جهازم کامل داد  

تا امسال قسطاش تموم شد 

ولی مثلا گردو شکن یا چیزای کوچیک جامونده بود بعد خریدم 

اخی عزیزم ایشالا خدا درست کنه برات از یجایی که فکرشنم نمیکنی جهازت کامل بشه  وام ازدواج گرفتی ...

منم برقیا رو گرفتم ظرف و ظروف گرفتم .. اما سرویس چوبم‌ مونده خانواده همسرم میگن ما بریم سرویس چوبتو‌ بگیریم بعدا پولشو بدیت‌ مامانم میگه شاید من بخام ی قیمتی بردارم ک دلم میخاد چرا اونا باید تعیین تکلیف کنن 

منم برقیا رو گرفتم ظرف و ظروف گرفتم .. اما سرویس چوبم‌ مونده خانواده همسرم میگن ما بریم سرویس چوبتو‌ ...

خوب برو بگیر با مامانت به اون نامزدت بگو   انقدر شده پولشو بده بعدا مامانم میده بهت 

هزار بار گفتم آخرش میگه خونوادت فلان خونوادت بهمان یبارم با خونوادم سرد شده بود ک اره چرا ب فکرت نیس ...

اگه اینطوره که ببوسش بزارش کنار نامزدتو ..الان خیلیا مراعات حال همدیگرو میکنن به خاطر گرونی اینکه دیگه نامزدته..فردامیخادچیکارکنه خدامیدونه

منم برقیا رو گرفتم ظرف و ظروف گرفتم .. اما سرویس چوبم‌ مونده خانواده همسرم میگن ما بریم سرویس چوبتو‌ ...

ایشالا که همشو بگیری به دل خوش ازشون استفاده کنی و. بری سر زندگیت خوشبخت بشی

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز