2777
2789
عنوان

اونایی ک گواهی نامه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست
من سال ۹۶ گواهینامه گرفتم ولی ننشستم...احساس میکنم اون موقع پر دل و جرئت تر بودم😐الان میخوام کلاس ب ...

کرجم .جلسه ای نمیدونم

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
همه اولش همینطورن کسی از شکم مادرش راننده متولد نمیشه تمرین کن ریلکسم باش حله

چه جمله حکیمانه ای بود منم بعد این که ماشین بابام زدم دیوار داغون کردم همین جمله حکیمانه رو گفتم رانندگی تمرین میخواد دیگ 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه همه راننده از شکم مادرشون اومدن من خودم هیچی بلد نبودم سه بار افسر ردم کرد  الان بهترین د ...

دانشگاهم میرم وقت نمیکنم .حس میکنم ۱۰۰ جلسه دگ هم بردارم همینه اوضاع .مشکل از بلد نبودن نیست بلدم مشکل از خودمه ک دقت ندارم هرکاری هم میکنم نمیتونم دقتمو زیاد کنم

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

احتمال زیاد کسی که بهتون یاد میده هم خوب نیست و احتیاج به تمرین داره و اینکه ویدیوهای اینستا آپارات خیلی عالین اول اونا رو ببین بعد امتحانشون کن و مهم تر از همه تمریییین 

من خودم اوایل خوب نبودم هزار بار خاموش میکردم ولی الان خیلی بهتر شدم حتی ی ربع در روز هم برام فایده داشت

بامداد خمار وزن فعلی ۷۵ هدف یک ۷۰ هدف دو ۶۵ هدف سه ۶۲ گروه نارنجی🍊

بچه ها من فردا آزمون آیین نامه دارم به نظرتون قبول میشم؟ استرس دارم

سوالارو اولشو که میبینم میدونم جواب کدومه همه ی تست های گوگل رو تست زدم ولی میترسم

خیلی سخته؟

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
احتمال زیاد کسی که بهتون یاد میده هم خوب نیست و احتیاج به تمرین داره و اینکه ویدیوهای اینستا آپارات ...

نه مربیم جزو بهترین مربی های دانشگاهه

بچه ها من فردا آزمون آیین نامه دارم به نظرتون قبول میشم؟ استرس دارم سوالارو اولشو که میبینم میدونم ...

نه شبیه تست های گوگله اپ  آیین نامه هم دانلود کن سوالاتم اونم بزن 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بچه ها من فردا آزمون آیین نامه دارم به نظرتون قبول میشم؟ استرس دارم سوالارو اولشو که میبینم میدونم ...

نه اصلا سخت نیست همون سوالات میدن فقط گزینه هاش جا به جا می‌کنن

استرس داری؟! 

ن در اون صورت .فقط ی وقتا هول میشم میگم الان میماله یا میزنه

همه اینطوری ان اوایل خیلی ادم ناخوداگاه ترس داره من 87 گواهینامه گرفتم ولی تا 2 3 سال پیش نرونده بودم تا الانم ماشین شوه م بود کنارم مینشست انقدر گیر میداد بیشتر همه چی یادم میرفت الان خودم ماشین گرفتم اعتماد بنفسم بالا رفته و رفته رفته دستم نشسته

چون تازه داری یاد میگیری عادیه منم اوایل مثلا دور دور فرمان هییی باید به خودم یادآوری میکردم ولی از بس تمرین کردم دیگه نیاز به یادآوری نیست یا یادم میرفت موقع دنده عوض کردن گاز ندم بعد مدتی دستت میاد

من شهرستانم جلسه ای 170 دادم

خوبه پس یه پونصد تومن پس انداز دارم...گذاشتم برای کلاس🙂

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
2790
2778
2791
2779
2792