2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما۴قلم به داماد گفتیم بخره،خیلی گرونیه من مامانم داره وسایل برقی های آشپزخونه میخره زیر۵میلیون تومن ...

خداروشکر وضع مالیتون خیلی خوبه. 

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
تحقیق کردی راجبش یا خوشت اومد ازش؟

هم تحقیق کردم که طبق تحقیقاتم میگفتن با ساید سامسونگ برابری میکنه... ظاهرش خیلی خوشگله یخساز داره ... واینکه هوا داخلش درحال چرخشه...

آره خداروشکر خوبه و هم اینکه قسطی همه جا داریم چک دادیم میاریم

خداروشکر. منکه با وجود خواستگار و خواهان زیاد به خاطر جهیزیه و گرونی ازدواج نکردم فعلا☺

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
ساید یا دو قلو هیمالیا؟

دو قلو

اگه مستاجرید جسارتا  هزینا اصافه نزارید چون تو اسباب کشی ۱۹۰ میلیونی با ۱۹ میلیوتی یک اندازه اسیب میبینن

تو مستاجری هر جی جمو جور تر اسیب کمتر 

اگه خونه از خودتونه ساید بهتره البته نطر شما مهمتره 

خداروشکر. منکه با وجود خواستگار و خواهان زیاد به خاطر جهیزیه و گرونی ازدواج نکردم فعلا☺

ببین تو اگ وضع مالیت زیاد اوکی نیست ازدواج کن و تو دوران نامزدی هرجا ک با نامزدت میری بگو این چقد به خونمون میاد بخر با سیاست رفتار کن و جهاز نصف بخرید چه اشکال داره مگ خونه پدرت میاری باید وظیفشه بخره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚