shinooo مدیر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 5287 عنوان مرد مردادی 😣 | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 17 پست کیا شوهراشون مردادین بیاید بگین راجب ویژگیای بدشونرفیق بازن شوهراتون؟؟؟ 1401/09/20 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چی_بگم_از_کجا_بگم عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 4991 خوبن خداییشویژگی های بدشون خیلی کمه تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 خیلی زودقهرمیکنن🤦🤦قهرقهروهستن اه اه....شوهرم نیستاچندتاپسرای فامیل مردادی هستن من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
خانمخوشگله عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 3469 من یکیو میشناسم رفیق باز نیست و خیلی خانواده دوسته جونشم میده براشون دقیقا شوهر منو گفتی😃 آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐