2777
2789
عنوان

ختنه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13483 بازدید | 43 پست
اخه اول اسفند به دنیا میاد ،واسه همین شک دارم اون موقع برم یا اردیبهشت ،تو اقوام بچه دو سه هفته رو ه ...

من پسرم چون وزنش کم بود به دنیا اومد ختنه نکردم وگرنه ده روزگی که هنوز عصب اونجاش فعال نشده ختنه میکردم راحت میشدم هیچی نمی فهمید. چند نفر اطرافم دیدم که زود ختنه کردن اصلا اذیت نشدن

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اذیت شد خیلی یا راحت گذشت؟

من خیلی تحقیق کردم سر پزشک. ولی از شانسم پزشک دستش آسیب دیده بود. خانومش ختنه انجام داد! 😒

و گریه اش برای آمپول بی حسی بود خیلی. زود کارش تموم شد. 

ولی تا این یه هفته هنوز نیافتاده حلقه. 

هر بار که بچمو میشورم با باد سشوار ملایم خشکش میکنم. 

ولی مواظب باش. ادرار بعد ختنه عین شلیک گلوله میمونه 😅

خدایا شکرت...
تازه بعضیا ک هنوزم میذارن بچه سه چهار سالش بشه قشنگ زجر می‌کشه بچه  آخه بچم اول اسفند بدنیا می ...

تا ۲ ماهگیش خوبه

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
من پسرم چون وزنش کم بود به دنیا اومد ختنه نکردم وگرنه ده روزگی که هنوز عصب اونجاش فعال نشده ختنه میک ...

اره منم یکی دیدم دوهفتش بود بردنش،میگفت فقط همون لحظه ی گریه ریز کرد و تموم،واسه همین می‌خوام زود ببرم،حالا بستگی داره ان شااللّه اگه ب موقع دنیا بیاد و مشکلی نباشه بند نافش بیوفته میرم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
الهی خیر ببینی ممنون. به سلامتی گلم. منم استامینوفن دارم بهش بدم یعنی؟  خیلی اذیت که نشد گل پس ...

فقط بیحسی رفت یکم گریه کرد و تمام

فرداشم بردمش حموم دوباره روز پنج هم بردم حموم که همون شبم حلقه اش افتاد

من هردفعه پوشکو عوض میکردم وازلین کودک میمالیدم دورحلقه اش

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من خیلی تحقیق کردم سر پزشک. ولی از شانسم پزشک دستش آسیب دیده بود. خانومش ختنه انجام داد! 😒 و گریه ...

ای جان انشاالله زودتر خوب میشه.توکل کردم به خدا امیدوارم سخت نگذره برام.راستی مدت زمان عملش چقدره تایم ختنه؟

سه ماه و ده روزشه اما دلم نمیاد الان میگم بزرگ تربشه 

منم سه ماهش بود بردم

تا بچه غلت نمیزنه ببر 

من چقدر الکی میترسیدم ولی هیچی نبود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره منم یکی دیدم دوهفتش بود بردنش،میگفت فقط همون لحظه ی گریه ریز کرد و تموم،واسه همین می‌خوام زود بب ...

به سلامتی انشاالله صحیح و سالم بغل بگیری گل پسرت رو

ناف پسر من خیلی زود افتاد ۵ روزش بود 

ای جان انشاالله زودتر خوب میشه.توکل کردم به خدا امیدوارم سخت نگذره برام.راستی مدت زمان عملش چقدره تا ...

کلا 10 مین هست. هر چی بچه کوچکتر باشه درد رو کمتر حس میکنه

خدایا شکرت...

برای ختنه برادرزادم دنباله به درمانگاهه خوب بودیم که کارشونو حرفه ای بلد باشن که همکارم درمانگاه سهامی رو معرفی کرد و خیلی راضی بود ما هم رفتیم اونجا و واقعا راضی ایم هم از کارشون هم از برخوردشون