2777
2789
عنوان

رابطه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست
خب اگه بهش اعتماد نداری، چرا باهاشی؟

کلا مشکلم اینه دیر اعتماد میکنم به همه، فقط چون ۲ ماه شده خب هنوز کامل اعتماد ندارم برای همین وقتی میگه اگه بمونم و باهم باشیم یکم مردد میشم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ویزای شیمکت توریستی که فقط به اقوام درجه ۱ میدن 

ترکیه هم که راحت میتونه بره و بیاد 

امارات هم اصلا نداره برای ایرانیا انکار چنین چیزی 

امریکا و کانادا هم که مشخص 

گرجستان هم که ویزا نمیخواد 

مطمینی ازش واقعا راست میگه و رفته کشور دیگه ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
از ما گفتن بود دیگه خود دانی 

شما که آقایی یه سوال در مورد مردا. 

اگر مردی قسم بخوره و به زنش بگه اشتباه کردم مثلا اشتباهی مثل خیانت کرده و بگه منو ببخش هیچوقت نمی‌رم سمت این چیزا و هر بار که زنش رو گریون ببینه بگه عزیزم فراموش کن همه چیزو فراموش کن من یه اشتباهی کردم هی به روم نیار فراموش کن من یه تار موتو به هیشکی نمی‌دم و عاشقتم.  میشه به این مرد یه فرصت دوباره داد؟ یا فیلم مرداس

شما که آقایی یه سوال در مورد مردا.  اگر مردی قسم بخوره و به زنش بگه اشتباه کردم مثلا اشتباهی م ...

همه آدما چه مرد چه زن ممکنه در زندگی دچار مشکل و لغزش بشن همه آدما  هم نیاز به بخشش و فرصت دارن . ولی اگر بخشیدی و فرصت دادی نباید خطاش رو مدام توی سرش بزنی یا نبخش و کات کن یا اگر  بخشیدی به گذشته فکر نکن به آینده خوب فکر کن 

الان مشکلی پیش اومده که اینو پرسیدی؟

همه آدما چه مرد چه زن ممکنه در زندگی دچار مشکل و لغزش بشن همه آدما  هم نیاز به بخشش و فرصت دارن ...

بله در مورد خودم و شوهرم هست. من مدام کاراش میاد تو فکرم و گریه میکنم و به روش میارم که چرا این کار رو کردی مگه من چه گناهی چه اشتباهی چه کوتاهی کردم برات. جوابش فقط اینه که اشتباه کردم پشیمونم جبران میکنم برات و اینکه مرد خوبی بود. ولی یهو زد تو کار دروغ و پنهانکاری و چت با خانمای ... اینستا و پول هم بهشون داده بود. من وقتی فهمیدم یه شبه تمام موهام سفید شد افسرده شدم ولی نزاشتم کسی بفهمه همه رو ریختم تو خودم که مبادا نظر خانواده هامون در موردش عوض بشه بهش فرصت دادم. ولی دست خودم نیست همش یاد حرفاش که زده به خانما و دروغ و دلنگایی که در حقم کرد میفتم داغون داغون میشم نمیتونم تحمل کنم 😭😭😭