2821
2789
سلام عزیزم نظرت درمورد کسی که دخترمو دوست داره چیه چه حسی بهت میده 

احساش صادقانس

ولی دراینده مشکلاتی باهم خواهند داشت

هرچند میتونه صبرکنه تا کیس بهتری بیاد اما بااین همه اینده ی بدی نداره.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساش صادقانس ولی دراینده مشکلاتی باهم خواهند داشت هرچند میتونه صبرکنه تا کیس بهتری بیاد اما بااین ...

هانیه کی حامله میشه و. جنسیتش چیه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
احساش صادقانس ولی دراینده مشکلاتی باهم خواهند داشت هرچند میتونه صبرکنه تا کیس بهتری بیاد اما بااین ...

من ماه دیگه باردار میشم یانه جنسیت 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
منکه خدانیستم گلم سوالتم خیلی کلیه جزئی بگو

من کی طرحی که ثبت نام کردم نوبتم میشه ؟ برای سرکار

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
میدونم زیبا  بیشتر تمرکزم اینه حالم خوب میشه افسردگی مشکلات روحی و روانیم حل میشه🥲

میشه ولی ۳وعده کوتاه مث س هفته یا ۳ ماه زمان میبره.

آزمایش تیروئید و کمبود ویتامین بخصوص د۳ و اهن بده 

برات ی ضعف جسمی اثر گذار میبینم

خیلی سردتر از قبل شده اگر مایل ب ادامه ارتباطی خودت پیش قدم شو و انتظاربیهوده نکش انگار میل بیشتری ب ...

بهم‌فکر میکنه؟؟؟

یا از چشمش افتادم؟؟؟

با کسی در ارتباطه الان؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
صد در صد اضطراب سمه برات و توکل به خداو نماز اول وقت خیلی برات لازمه

مرسی جنسیت میشه بگی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز