2821
2789
عزیزم میشه لطفا بگی کی آشتی می‌کنیم ؟ممنون بابت اینکه سوالاتم را پاسخ دادی،خدا بهترین ها را سهم قلب ...

کاری ک گفتم رو انجام بده توی هفته دوم نتیجه میبینی.

آویزونش نباش رو اعصابشم نباش. کمی خنثی ولی وظیفه شناس عمل کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت ازدواج دارم یا ن  یا کی بنظرت

شراکت عاطفی ازدواجی بعداز ۲تا سالگرد ولادتت اتفاق میوفته که از طریق یه واسطه آشنایی صورت میگیره و به عقدوازدواج محضری هم میرسه.

اونی که گفتم همجنس هست بهم، حس جنسی داره؟ و چرا از دیدنم اجتناب میکنه؟

بله دیگه حس و نگاه جنسیتی و یک سری عوامل که نسبت به شما باعث احساس سردی شده حتی برخی مقایسه ها. انگار که میخواد بواسطه ی دوری کردن ارامش اعصاب خودش رو حفظ کنه

بله دیگه حس و نگاه جنسیتی و یک سری عوامل که نسبت به شما باعث احساس سردی شده حتی برخی مقایسه ها. انگا ...

میش بازم بگییییی؟؟؟. خیلی برام عجیبه چون بعضی چیزارو خودشم گفته بود، الان باورش برام عجیبه که چطور گفتی اما اگه میشه بازم بگوووو 

برگااااااااااام ریییییخت

البته ممکنه گرایش و میل ب ارتباط جنسی نباشه ها.. حس جنسیتی میتونه مقایسه ی شرایط جنسی باشه یا توجه به یک مقوله جنسی درشما ک فکرشو درگیر کرده.

ایناهمش تمرکز رو مسائله جنسی میشه.

ن صرفا میل 

2790
2823
2791
2779
2792