2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولا زیر دست اصلا نمیبینم مث من همه عالی ان

هستن عزیزم یکی مریضه یکی بچه نداره اینا آرزوی خیلیاست من قبلا هم خونه داشتم هم ماشین هردوتاشم بهتریناشو داشتم ولی حامله نمی‌شدم غم دنیا باهام بود  شوهرم ورشکست شد اونارو همه از دست دادیم بعدش خدا بهم بچه داد الان احساس بهتری دارم تا اون موقع

کار ناخن شنیدم خیلی خوبه ولی خب دخترم کوچیکه نمیشه فعلا کلاش برم باید آنلاین یه چیزی یاد بگیرم

منم پسرم بزرگ شد رفتم حرفه ای سرکار تازه با مخالفت شدید همسرم کار بیرون دوست نداشت ولی الان دیگه نه پسرم بزرگ شده دیگه حساسیتشم کمتر شده حتما یه حرفه رو یاد بگیر

میوه و سبزی خشک کردن... 

سبزی رو تو فر هم میشه خشک کرد ولی من انجام ندادم.. تو گوگل بزنی میاره... 

سبزی باقالی لوبیاسبز نخودفرنگی و..... پاک کنی بسته بندی کنی

پیاز سرخ کردن. یا بادمجون

ترشی درست کردن(شنیدم خیلی درامد داره) 

اینایی که گفتم و زنداییم تو کرج انجام میداد از خدنه شروع کرد الان مغازه زده شاگردم گرفته

کارای هنری باید ببینی چیا بلدی دیگه

روزهای خالی از عشق..... 
میوه و سبزی خشک کردن...  سبزی رو تو فر هم میشه خشک کرد ولی من انجام ندادم.. تو گوگل بزنی میاره ...

مشتری جذب کردنم سخته وگرنه اینکارا خیلی راحت میتونیم انجام بدیم کاش یکم سروزبون داشتم

😓😔🤕🤕🤕🤕

عزیزم خودتو بسپار به خدا،خدابیامرز مادرم همیشه میگفت خدا دهن بازو بی روزی نمیزاره،خودش زندگی سختی داشت یه عمر برادر معلولم رو عین دسته گل نگه داشت یه آخ نگفت همیشه به ما یاد میداد که به خدا امیدداشته باشیم ،انشالله خدا بهترینارو برات رقم بزنه😘

مشتری جذب کردنم سخته وگرنه اینکارا خیلی راحت میتونیم انجام بدیم کاش یکم سروزبون داشتم

تو دیوار و شیپور و گروه و کانلای مختلف تبلیغ کن... 

خودت کانال بزن گروه بزن

ی دوستی داشتم لباس میورد تو خونه میفروخت.. گروه زده بود 1000 خورده ای عضو داشت

اره سرزبونم خب مهمه

یکی بود تو خونه رب و سرکه هم درست میکرد

قیسی و آلو و آلبالو هم خشک میکرد.. 

زیاد تبلیغ نمیکرد بلد نبود ولی مثلا چندنفر که اشناشدن خریدن رفتن براش مشتری اوردن

روزهای خالی از عشق..... 
یه کارم هس اگر بتونی انجام بدی .بری چیزای قدیمی بخری از تودیوار مثلا گل سرخی بعد همون دیواربیاری بفر ...

الان انجام نميديد؟

چطوريه؟ من خيلي به وسايل قديمي علاقه دارم ولي نميدونم جنساش كدوم قيمت مناسب ترن 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

عزیزم خودتو بسپار به خدا،خدابیامرز مادرم همیشه میگفت خدا دهن بازو بی روزی نمیزاره،خودش زندگی سختی دا ...

عزیزم لطفا تایپک اخر منو بخون این همه زحمت کشیدم اما بی جواب موند

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

سلام عزیزم من دوره های انلاین و رایگان شناخت پوست و مو رو گذروندم و الانم دارم پاکسازی میکنم.خیلی درآمد خوبی دارم ک سودش خوبه خداروشکر همه بفکر زیبایی پوست هستن و هم محصول میخرن ازم هم نوبت پاکسازی میگیرن. اگ دوسداشتی میتونم کمکت کنم ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹