2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قرصیه؟ منم دو هفته سرما خورده بودم الان خوب شدم ولی یک هفته هست خلط گلو دارم و از گلوم بوی بدی م ...

قرص لاکتوگام 

من ک صبح پا میشم اینقدر دهنم پره 

نمیدونم داره خالی میکنه 

استارتر شما چه قرصی مصرف کردین؟ من چندین ساله خلط پشت گلو اذیتم میکنه و همیشه خیلی ببخشید قورت میدم ...

منم راحت خارج نمیشه 

گل بروت 

ته حلقم تا اون اخر اینقدر مسواک میزنم 

بعد ی حالتی ک میخوای بالا بیاری یا عذر میخوام عق بزنی اونجوری مشم 

همون حالت باعث میشه ک بیان بیرون 

تا الان چندین بار نگاه کردم ولی چیز سفید روش ندیدم 

داخل لوزتون جمع میشه 

دیدی دکترا با چوب مثل چوب بستنی دهن رو معاینه میکردم تا ته حلقمون رو ؟ اونموقع چرک لوزه رو فشار میدادن توم لوزت رو فشار بده اگر چیزی نیومد بیرون مشکل معده یا دندان داری 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
سلام اره عزیزم ممنون میشم 

ببین تا چهل روز، هر روز چای تازه دم رو مقدار کمی نمک بزن، اونقدر که طعم نمک بده کافیه. بعد استنشاق کن. مثل بو کردن چیزی، اونو طوری که چای وارد بینی بشه و از گلو وارد دهان بشه. روزی چند بار این کارو تکرار کن. تمام عفونت های گلو و بینی و سینوس هات رفع میشه و بوی دهان و خلط ها هم برطرف

فقط چند نکته:

نمک زیاد نریز، به اندازه ای که مزه نمک بده

چای گرم باشه.

تازه دم باشه

سنگین یا سبکش مهم نیست، فقط تازه دم باشه

اولش کمی سوزش داره مثل وقتی تازه سرما میخوری، ملاج و سر میسوزه، ولی تحمل کن. بعد به مرور دیگه سوزش نداره

خداجونم دوست دارم
منم راحت خارج نمیشه  گل بروت  ته حلقم تا اون اخر اینقدر مسواک میزنم  بعد ی حالتی ک ...

منم همینطورم آخه یه جا گفتی وقتی بیدار میشم دهنم پره

اگر خدا بخواهد میشود ...خدا جونم بخواه که بشه 😍
سلام  شما چ راه هایی رو رفتین

من فکر میکردم از معدم باشه قرص مترونیدازولم مصرف کردم ولی فایده نداشت حتی مسواکم ک میزنم دو دقیقه نمیشه ک باز دهنم بو میده خودم احساس میکنم بو از ته حلقم هست از معده نیست روم نمیشه با کسی حرف بزنم اعتماد ب نفس ندارم دیگه