2777
2789
عنوان

مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 31 پست
اگه مهمونای سن بالا داری سالاد ماکارونی رو حذف کن چون معمولا نمیخورن .اگه خواستی سالاد ماکارونی سرو ...

ن همه زن و شوهر جوونن

من سالاد ماکارانی دو روز تو یخچال بوده مثل روز اولش بود هم ظاهر هم طعمش

مرسی بابت راهنماییت

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
دسر رو تکی تکی درست کن ولی سالاد رو تو ظرف بزرگ بریز هرکسی بکشه برا خودش  اینجوری شاید یکی بیش ...

دسرچی درس کنم بجر ژله؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که مجردم 😬 مادرم میگه نیست الان، نمیدونم کدوم شهری  اما ممکن سبزی فروشی ها داشته باشن اون ...

ما خوزستانیم که فک کنم اینجا هم نیس 

آره تو یه ظرف میزارم سالاد ماکارانی 

اره خب یه چیزی بزار که راحت باشی باهاش اما مرغ شکم پر حتما یاد بگیر هم خیلی مجلسی هم تو چشم 

مرغ شکم پر تو فر درس میکنی یا رو گاز؟

در مورد غذا هم بستگی داره به اینکه چند نوع میخوای سرو کنی . سوپ جو به عنوان پیش غذا /زرشک پلو با مرغ ...

کاسترد یا پان اسپانیایی درس کردی عزیزم عکس داری؟

دسرچی درس کنم بجر ژله؟

ب جای ژله ژله بستنی درست کن متفاوت تره 

کاری هم نداره فقط جای اب سرد بستنی وانیلی بریز

من خودم خیلی اینو دوس دارم😋

ی دسر دیگه هم هست اون مواد زیادی نمیخواد راحتم هست دوتا شکلات تخته ای (تلخ نباشه) ترجیحا شیری با ی پاکت خامه و ی بسته پتی بور خرد شده میخواد

شکلاتا رو ذوب کن با خامه قاطی کن ی ذره در حد ی استکان شیرم بزنی خوب میشه نزدی هم نزدی فدا سرت😁 بعد پتی بور رو بریز هم بزن قشنگ مخلوط شه بریز تو ظرف و تمام

ب جای ژله ژله بستنی درست کن متفاوت تره  کاری هم نداره فقط جای اب سرد بستنی وانیلی بریز من ...

عکس از دسر نداری عزیزم؟

ب جای ژله ژله بستنی درست کن متفاوت تره  کاری هم نداره فقط جای اب سرد بستنی وانیلی بریز من ...

خودت درس کردی خ شمزه هس؟

چطور درس میکنی عزیزم؟میشه بگی؟

مرغتو ببند پاهاشو با نخ بعدش بزار با پیاز وزرد چوبه فلفل سیاه بپزه و نمک فقط خیلی نپزه ها نیم پز بشه 

بعدش که پخت درار سرخش کن فقط مرغت پوست نداشته باشه خوشمزه تره خوب که سرخش کردی مواد توش جدا گانه سیب زمینی سرخ کرده کشمش پلویی (گردوزیاد)  با پیاز داغ رب انار تفت ومی اب مرغ بریز توش تا یکم سس مانند شه بعدش مرغتو بزار تو مواد سست یه کوچولو از مواو سستم بریز تو مرغ زیرش کم کن تا زمان سرو فقط نباید زیادی سس رقیق یا کلا بدون اب خشک بشه (دوست داشتی برای از بین بردن ترشی رب انار کمی شیره خرما بریز تو موادت)

من سالاد فصل درس میکنم با سالاد ماکارانی برا رنگی شدن سفره خخ بنظرتون سالاد کلم و انار خوبه درس کنم ...

راستش سالاد فصل خورده نميشه

سالاداي ديگه بهتر خوردع ميشه.

ماكاراني هم كنار غذاي برنجي خوب نميشه..

سالاد كلم و انار عاليه من چون متفاوت باشع لبو انار درست كردم.

برنح مخلوط مجلسي نيست

يا مثلا امكان داره كسي دوست نداشته باشع.بلاخره شما يك پلوي ساده بايد بپزي..

💕

راستش سالاد فصل خورده نميشه سالاداي ديگه بهتر خوردع ميشه. ماكاراني هم كنار غذاي برنجي خوب نميشه.. ...

اره سالاد فصل فقط برا رنگی شدن سفره هس

سالاد ماکارانی منظورم بود گلم 

برنج سفید که حتما هس با یه برنج پلویی دیگه