2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفت پشت غریبه باشه، و به دلم بشینه.  هیچکدوم تا حالا با هم‌نبوده،  فقط همین دو تا رو خواست ...

ایشالا ک هر چی صلاحه همون بشه

من ک دیگه نا امید شدم و ب احتمال زیاد دیگه خاستگاری نمیرم و تا اخر عمر مجرد می مونم

😂😂 شما اولین نفری ک اینو میگی بابام میگه پیر شدی دیگه😐

وضعت نسبت به سنت خیلی خوبه هم کار داری هم خونه هم پسنداز

اگر خودت احساس نیاز میکنی برای ازدواج بگرد و با کسی خودت آشنا شو تا سنتی

اگر هم صرفا بخاطر فشار خانوادست که ولشون کن اونا هر چی میخوان بگن تو خودتو ببین چی میخوای

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
وضعت نسبت به سنت خیلی خوبه هم کار داری هم خونه هم پسنداز اگر خودت احساس نیاز میکنی برای ازدواج بگرد ...

نمیخام تنها باشم.اهل دوستیو اینجور چیزا هم نیستم،نه این ک بده،من اهلش نیستم و نمیتونم هر جاهم میرم خاستگاری میگن نه بخاطر همین حس میکنم غرورم شکسته شده و نمیخام دیگه حس کنم ب درد نخورم برا همین دارم فکر میکنم ک دیگه کلا مجرد بمونم

نمیخام تنها باشم.اهل دوستیو اینجور چیزا هم نیستم،نه این ک بده،من اهلش نیستم و نمیتونم هر جاهم میرم خ ...

نبابا این چه حرفیه 

شاید سراغ دخترای خیلی بالاتر از خودت میری 

مثلا اونایی ک خیلی خوشگلن یا خیلی پولدارن یا معیاراشون بالاست

بگرد دخترای خوب و همسطح خودت پیدا کن کم نیستن 

شمام که ظاهرا وضعتون بد نیست 

توکل بر خدا

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
نبابا این چه حرفیه  شاید سراغ دخترای خیلی بالاتر از خودت میری  مثلا اونایی ک خیلی خوشگلن ...

چون اغلب سنتی پیش میره،از معیاراشون چیزی نمیدونم اما از لحاظ مالی در سطح خودمونن یا پایین تر

چون اغلب سنتی پیش میره،از معیاراشون چیزی نمیدونم اما از لحاظ مالی در سطح خودمونن یا پایین تر

چی میشه که رد میکنن؟ جلسه چندم؟ با دخترا صحبت هم میکنید یا همون اول کاری ردتون میکنن؟