2777
2789
وای نگوووو گوشت تنم ریخت😂🥺

من که تجربه نکردم چندتایی که دیدم خیلی حالشون بد شده و خود دکتر هم میگفت واقعا دردش درناک هست 

یادم نمیره دوست شوهرم زنگ رد ساعت 1 شب علی بدبخت شدم جواب پدر زنمو چی بدم زنم داره میمیره این هنوز هیچی نشده رنگش زرد شده رفتیم خونشون تا زنش نابود افتاد تو تخت بعد جون من قبلا دوستام و دختر عمه ام رو داستانشون رو شنیده بودم گفتم نترس مشکل اینه  بردیمش بیمارستان فرداش عملش کردن و اوردیمش خونه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی شوهرش😂😂😂 چرا زنگ زده به دوستش آخههه

دیگه با شوهرم راحت تره تا خانوادش اصولا پسرا با دوستاشون در این زمینه راحت ترن تا خانواده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نههههه اصلااااً😐😂

همین طوره اینقدر راحتن با هم که نگو بهتر این هست تا خانواده خا بفهمن 

آخه معمولاً نمیگن مسائل خصوصیشونو. خصوووووصاً مسائل جنسی‌ای که مربوط به همسرشون باشه.

کامل توضیح نمیدن ولی به مشکل بخورن میان میپرسن و رخت خوا ب که پهن نمیکنن اون شب هم خجالت میکشید بخواد به خانوادش بگه با شوهرم راحت تر بود زنگ زد پرسید بعدم ما رفتیم بردیمشون دکتر کسی هم نفهمید چنین مشکلی داشتن

پرده؟ خب از کجا میفهمن از بین رفته یا نه؟ رفتن یا نرفتنش چه تأثیری داره؟

خب نمیتونن رابطه برقرار کنن 

انگاری پردشون استخوان ماننده

فقط با عمل از بین میره خون ریزی هم زیاد داره

اره دختر عمه ام بنده خدا تنها فردی بود که نرفت پیش دکتر زنان شب زفاف بیهوش شد بردنش بیمارستان یت عمل ...

واقعا؟؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
واقعا؟؟؟؟

اره

حتما قبلش برید پیش دکتر با همسرتون

اره حتما قبلش برید پیش دکتر با همسرتون

ن من ک مشکلی ندارم

برام تعجب آور بود فقط

چی کشیده اون دختره😥😥😥

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
ن من ک مشکلی ندارم برام تعجب آور بود فقط چی کشیده اون دختره😥😥😥

هست من دیروز مطب دکتر بودم یه دختر با من تو اتاق دکتر بود دکتر گفتصبر داری کار اینم انجام بدم گفتم باشه شوهرشو اورد داخل اتاق میخواست مثلا نره بیمارستان تو مطب براش انجام بده اینقدر جیغ میزدکه نگو و تو مطب براش انجام داد 

واقعا خوبه دخترا با همسرشون برن پیش دکتر هم دکتر زنان هم اورولوژیست

هست من دیروز مطب دکتر بودم یه دختر با من تو اتاق دکتر بود دکتر گفتصبر داری کار اینم انجام بدم گفتم ب ...

وای بیچاره😥😥😥😥

ینی دکتر با چی پاره میکنه؟؟؟؟