2777
2789
عنوان

خواهر کوچیکم🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این بی ادبیش تقصیر مادرته با پدرت صحبت کن

مادرم پدرم رو طلسم کرده . اصلا طرف من نیس . هر چی هر حرفی میزنه اصلا چیزی نمیگه بابام اصلاااااا 

الهی گاهی نگاهی...

من اگ جات بودم وقتی مامانم خونه نیس گیرش میوردم میگفتم خب حالا بگو ب کی فحش میدی بعد چندتا کتکش میزن ...

خیلی قلبم درد می‌کنه وقتی نمیتونم کاری کنم نه حرفی میتونم بزنم نه چیزی .

الهی گاهی نگاهی...

مادرم پدرم رو طلسم کرده . اصلا طرف من نیس . هر چی هر حرفی میزنه اصلا چیزی نمیگه بابام اصلاااااا  ...

ببین عزیزم خودت چند سالته؟ خواهرت یه هو همینجوری از کنارش رد میشی بهت فحش میده؟؟؟ 

باور کن اینقدر حرص خوردن نمیخواد الان عقلش کار نمیکنه بجا اینکه باهاش بجنگی باهاش مهربون باش بهش محبت کن از ادبیات اجی خوشکلم نازنینم مهربونم و...استفاده کن اون خام میشه دیگه هرچی تو بگی قبول میکنه

ازش دور بمون زیاد نزدیکش نشو  بعدم درمورد شوهرت توی خونه هیچ حرفی نزن که اونم روش بازبشه و بگه

من نمی‌زنم که مامانم میزنه . از کدوم اخلاق مامانم بگم آخه. اونقد حرف بد اونقد فحش میده ها نامزدمو نمیزارع بیاد خونمون . ۲ ماهه نیومده. فقط تهمت میزنه و حرف درمیارع

الهی گاهی نگاهی...

ازش دوری کن بچهای این دوره زمونه انقد بی ادب شدن ک نمیتونی باهاشون دربیوفتی 

منم ی بار رفتم خونه فیقم برادر زادش ۷سالش بود انقد فحش بلد بود ک کم میوردی وقتی تحویل نمیگرفتم ساکت بود

ببین عزیزم خودت چند سالته؟ خواهرت یه هو همینجوری از کنارش رد میشی بهت فحش میده؟؟؟ 

۱۸و نیم😅 مثلا میگم برو اون طرف میگه چیه شوهرت محل نداشته بهت . گوه تو دهن شوهرت . ببخشیدا این حرفا رو میزنم معذرت میخام

الهی گاهی نگاهی...

۱۸و نیم😅 مثلا میگم برو اون طرف میگه چیه شوهرت محل نداشته بهت . گوه تو دهن شوهرت . ببخشیدا این حرفا ...

نمیدوتم چی بگم . اما در کل بدون که الان تو یه سنیه که هم دلش میخواد بزرگ باشه هم بچه ست .. داره کم کم بالغ میشه عصبی و پرخاشگره .. ولی حق بی ادبی هم نداره باهاش دوستانه حرف بزن خییییلی سن حساسیه . دختر منم یازده سالشه

حساسیت نشون نده با چندبار بی محلی درست میشه صبور باش

الان ۲ روزه باهام قهر کرده مامانم . خود به خود میشه ها. اون همه حرف زده یه بار بی احترامی نکردم بهش . ولی اونقدر اذیتم می‌کنه . هر شب فقط گریه میکنم ‌‌. گناهم چیه آخه نمی‌دونم  

الهی گاهی نگاهی...

الان ۲ روزه باهام قهر کرده مامانم . خود به خود میشه ها. اون همه حرف زده یه بار بی احترامی نکردم بهش ...

با مامانتم حرف بزن بگو الان من چه کار کردم به من بگو . چرا قهرت ناراحتیت برای منه

با مامانتم حرف بزن بگو الان من چه کار کردم به من بگو . چرا قهرت ناراحتیت برای منه

نمی‌فهمه عزیزم نمی‌فهمه خواهرم . من بدبختم دیگ چیکار کنم خستم دیگ 

الهی گاهی نگاهی...