2777
2789
عنوان

سریال جیران

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا خیلی مسخره کردن مخصوصا اون تیکه های سیاوش نشون میده من رد میکنم  هیجانش به ننه آشوب بود که اونم مردشوهرم گفت دیگه دانلود نمیکنم  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
ن دیگ فیلم ترکی هفته ای یه شبه ولی 2ساعته..

قبلنا ما فیلم میدیدیم هرشب بود اما تقریبا ده سالی میشه ماهواره نداریم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کل فیلم رو انگشت زنای شاه میچرخه مسخرس هیچیش واقعیت نیست سیاوشی وجود نداشته ک بخواد شاه بشه 

خب در اصل نشده هم!
پسر شکوه شده.

مرو به خانهء اربابِ بی مروّتِ دهر/که گنج عافیت در سرای خویشتن است  
ارع دقیقا یکی مث کوروش یکی هم اینجوری....

اگر این فیلم بخواد ترجمه شه و کشور های دیگه ببینم ابروی تاریخی ایران زیر سوال میرع

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹
قبلنا ما فیلم میدیدیم هرشب بود اما تقریبا ده سالی میشه ماهواره نداریم

خب ماهواره دوبله نشون میده. 45 دیقه.

اصلش که تو خود ترکیه هفته ای یبار یک و نیم تا دوساعته

مرو به خانهء اربابِ بی مروّتِ دهر/که گنج عافیت در سرای خویشتن است  
اما از این سمت نگاه کن ک چقدر شاه های ایران ی تعداد نالایق بودن بخصوص ناصرالدین شاه 

درکل حساب کنی خودش خوبه ولی خوب خیلی بی عرضه همش دهن بینه ودرکل بخوای حساب کنی زنان حرمسرااااا میچرخونن مملکتو اونم توهمون عشق ومستی خودشه

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
وقتی میبینم حس تنفر و انزجار بهم دست میده شاه تو خلوت با صیغه ای ها و سوگولی هاش و مملکت تجزیه میشه. ...

میگن مادرش می‌خواسته اینطوری باشه که حواسش از مملکت پرت شه

بامداد خمار وزن فعلی ۷۵ هدف یک ۷۰ هدف دو ۶۵ هدف سه ۶۲ گروه نارنجی🍊
وقتی میبینم حس تنفر و انزجار بهم دست میده شاه تو خلوت با صیغه ای ها و سوگولی هاش و مملکت تجزیه میشه. ...

ای بابا ما که عادت کردیم....

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....