بعد از 3 هفته امشب یه غذای خوب داریم زرشک پلو با مرغ اخه 3 هفته بود نقاشی و رنگ و بنایی و اشپزخونه تکونی داشتیم وقت نمیکردم زیاد اشپزی کنم و غذاهای ساده میخوردیم
نمیدونم پریودم حالت تهوع دارم فشارمم پایینه سردردم دارم حسودیتون نشه من انقد مریضما
ز عطرِ حـریم تـو اگر دوریم ،دلخوشیم به نسیمِ گاه گاهِ نگاهـت ...خوب میدانم از هر که تـــو دل بـردی ، خرابِ عشـقت شد ...پس بنگر ما را ؛ به نگاهی ...که دلها، خراب آیاد تـــوست ............
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن
ز عطرِ حـریم تـو اگر دوریم ،دلخوشیم به نسیمِ گاه گاهِ نگاهـت ...خوب میدانم از هر که تـــو دل بـردی ، خرابِ عشـقت شد ...پس بنگر ما را ؛ به نگاهی ...که دلها، خراب آیاد تـــوست ............
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن
من هویج و ریز میکنم و اب پز میکنم لوبیا رو هم ریز میکنم و اب پز میکنم و سیب زمینی رو نگینی ریز خورد میکنم و سرخ میکنم و وقتی اینها پخت با هم مخلوط میکنم و یه قاشق ارد و ادویه جات و نمک و تخم مرغ میریزم و سرخ میکنم