2777
2789
بنظرم ی روز برو قشنگ باهاش حرف بزن و همه قضیه رو بگو حتی اگر هر اتفاقی افتاده

بهش پبام دادم ببینم چی میگه ولی چرا گذاشتم بعد شیش ماه کاش روزاول باهاش حرف میردم

کاربر بی اعصابم ؟؟ ور آر یو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوستش رابطه جنسی داشتی 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬🥵😬😬😬😬😬😬😬😬

نمیدونم چم بود منکه نمیخاستم اون بزور بهم نزدیک شد ومنم تسلیم شدم فقط گریه میکردم اونموقع ک چرا گذاشت ب اینجا برسم

نمیدونم چم بود منکه نمیخاستم اون بزور بهم نزدیک شد ومنم تسلیم شدم فقط گریه میکردم اونموقع ک چرا گذاش ...

خوب اگر نمیخواستی بگو بهش   اگر واقعا مقصر نبودی 

حال دلتون خوب ❤️
استارتر من نفهمیدم الان چیشد؟ ازش جدا شدی؟ دلیلش چی بود؟

بعد سالها دوس داشتن بهم رسیدیم ولی شرایط دوتامونم بد بود نمیشد باهم باشیم اون متاهل بودوبچه داشت ومنم بخاطرش جداشدم از شوهر سابقم دام راضی نبود رنشو ناراحت کنم زندگیشو بهم بزنم ولی دوتامون همدیگه رو دوس داشتیم ونمیدونستیم کاردرست چیه اینکه بفکرخودمون باشیم یابقیه،اون می خواست اززنش جدابشه ولی من نذاشتم کفتم شاید بدرد هم نخوریم ساید ماادمای نه سال پیش نباشیم خلاصه نذاشتم بهش بگه گذشت وگذشت تااینکه دوستس اومد ی سری حرفا بهم زد ک من فکر کردم اون پشیمون شده ازاینکه باهام باشه

گذشت دیگه وبهم زدم رابطرو ب این امید ک بیاد ولی اونم نمیدونست کاردرست چیه نیومد نازمو بکشه ازاینکه به دوستش پیام دادم ناراحت بود چون دوبارقبلش بهم کفت بهش پیام نده منم نمیدونستم دوستش بهم نظر داره ک اصلا اون با ی دختر دیگه بودمنم اج کردم وکارای بچگونه شیش ماه باهم حرف نزدیم تاهفته پیش ک فهمیدم هکم کرده و..،

خوب اگر نمیخواستی بگو بهش   اگر واقعا مقصر نبودی

اره نبودم بهش میگم واقعیتو اصلا خوشحالم ک فهمید جون نمیتونستم بهش دروغ بگم اگه می پرسید

استارتر من نفهمیدم الان چیشد؟ ازش جدا شدی؟ دلیلش چی بود؟

انقدر داغون ومریض شدم خودمم نمیدونم چی میگم حتی اون هفته ک زنگ زد بهم فشارم افتاد نتونستم باهاش حرفامو بگم

بازم نفهمیدم چی گفتی چقدر بد تایپ میکنی

کیبوردم اذیت میکنه اخه طولانیه خلاصش اینه که سوتفاهمایی این وسط پیش اومده ک باید درستش کنم وواقعیتو بهش بگم اونم واقعیتو بگه علت اینکه ازم خبری نگرفت