من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یعنی فقط منم از این کره ها خوشم نمیاد؟االبته نژاد پرست نیستما منظورم پسری که خیلی به خودش برسه و مخص ...
منم خوشم نمیاد... اصلا خوشگل نیستن... شبیه همون افغان هایی هستن که به عمر میگفتیم قشنگ نیستن...حالا چون فیلماشون و خواننده هاشون رو بورس اومده مردم خوششون اومده...
منم خوشم نمیاد... اصلا خوشگل نیستن... شبیه همون افغان هایی هستن که به عمر میگفتیم قشنگ نیستن... ...
عزیزم من دوست افغان داشتم انقدررر زیبا بودن آدم تعجب میکرد از زیباییشون...من بیشتر از این دست کوچولو پا کوچولو بدن و ریش نداشتن خوشم نمیاد...دلم مرد گنده با ریش میخواست همیشه