2777
2789
عنوان

رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 44 پست
الان من با این مسئله نمیتونم ازدواج کنم☹️☹️

بخدا این تصور تو هستا 

بعدها به این احوالت میخندی

حق داری هرکسی یه خوره ذهنی داره منم یه نقصی  ظاهری دارم فک میکردم هیچ وقت ازدواج نمیکنم وقتی همسرم فهمید کلی خندید ومسخره بازی درآورد که اصلا برام مهم نیست گریه افتادم 

مردها با قلب یه دختر ازدواج میکنن بعد با ظاهرش

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من چیکار کنم سینه هام سفت بشه؟ و بهم بچسبه؟ یکیش داره سمت شرق میره یکی سمت مغرب😐😐😐

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
الان بخوام برم دکتر باید پیش چ دکتری برم؟؟ متخصص پستان دکتر زنان دکتر غدد کدومش؟؟

متخصص پستان هم داریم؟ اگ داریم برو ولی زنان هم مربوطه

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
واسه‌ همین موضوع خاستگارام رو رد میکنم چون واااقعا غیرطبیعیه سینه هام درحد یه دختر ۱۲ ساله هم ندار ...

قشنگه خب اگه نوکش عادی رشد کنه کافیه . من هم یکی مثل خودتم

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.