2777
2789
عنوان

بی تفاوتی🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 21 پست
من رفتم..یعنی باهم رفتیم خونه مامانم...' اون برگشت خونه' دیشب خیلی شب خوبی بود..همه ی خانواده بودیم ...

خانواده تون متوجه شدن؟ اگه اره فکر کنم شوهرت خیلی دلش شکسته باشه.

حالا اشکال نداره به هر حال اگه موضوع تون خیلی حاد نیست زنگ بزن و برگرد.

راجع به ناراحتیت باهاش صحبت کردی تا به حال؟

خانواده تون متوجه شدن؟ اگه اره فکر کنم شوهرت خیلی دلش شکسته باشه. حالا اشکال نداره به هر حال اگه مو ...

از دیروز که گفتم برو خونه' همش نگاهم به گوشیه..هیچ پیامی نمیده ' نه زنگی نه چیزی...خیلی دوسش دارم..ولی گاهی یه رفتارهای سردی ازش میبینم که حس میکنم اون اصلا دوسم نداره...

غرورم اجازه نمیده بهش زنگ بزنم...اره ابجیم و مامانم فهمیدن و هی بهش گفتن شب بمون' مراسم داریم' خیلی هم مراسم اعیونی و همه چی تموم بود' اخر شب بعد اون همه بگو بخند و خوشگذرونی ' جای همسرم خالی بود... اما من گفتم لازم نکرده تو خونه کار داره باید بره...البته که فهمیدن الکی گفتم...

اما خب وقتی بهش گفتم برو خونه' هیچی نگفت و رفت... و حالا نه هیچ پیامکی 'نه...

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیروز که گفتم برو خونه' همش نگاهم به گوشیه..هیچ پیامی نمیده ' نه زنگی نه چیزی...خیلی دوسش دارم..و ...

کاش باهاش صحبت کنی اگه آدم منطقی هست باهم برید مشاور..

نزار بین تون فاصله بیوفته که بعد درست کردنش خیلی سخته...

بنظرم زنگ هم نزدی نزن ولی برگرد خونتون صداش کن و بهش بگی دلت ازش گرفته خیلی.

البته ممکنه بخاطر اتفاق دیشب به دل گرفته باشه ولی شما بشین باهاش صحبت کن. تا حرف نزنی مشکلات بین تون حل نمیشه.

بهش بگو گاهی احساس میکنی دوست نداره

کاش باهاش صحبت کنی اگه آدم منطقی هست باهم برید مشاور.. نزار بین تون فاصله بیوفته که بعد درست کردنش ...

میدونی' حس بینمون ' دیگه حس عاشقی نیس' سازگاریه' ینی داریم یجوری باهم کنار میاییم...اون عشق سابق از تب و تاب افتاده...چند روز پیش خواب دیدم عاشق کسی شدم و همسرم رو رها کردم...و انقد دوسش دارم از عشقش گریه میکنم حتی وقتی بیدار شدم دیدم گریه واقعی بوده...

هرچی که هس' همدیگه رو دوست داریم اما نه با تب و تاب و شدید' یه دوس داشتن عادی زن و شوهری...من هنوز یه عالمه عشق ابراز نشده دارم اما اون دیگه اون ادم نیس...

انقدر ذوق دارم برا عشق و عاشقی...ولی اون خونسرده...

از دیروزه نگاهم به گوشی خشک شده...دریغ از یه پیامک...

میدونم دل اونم بهم تنگ شده و هردو غرورمون نمیزاره پیام بدیم' ولی خب واقعا دلمون بهم تنگ شده' با شناختی که دارم ' 'حالا این وسط هرکی پا پیش بزاره برا اشتی' میدونم که اون یکی براش انقد تاقچه بالا میزاره که طرف پشیمون شه...

میدونی اصلا امیدی به مشاوره ندارم...مشاوره چیه مگه' راهکارهای زندگی یاد میده' ولی کو گوش شنوا' همشو بلدیم دیگه' مگه چیز جدیدی هم میگه...

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
میدونی' حس بینمون ' دیگه حس عاشقی نیس' سازگاریه' ینی داریم یجوری باهم کنار میاییم...اون عشق سابق از ...

دوست بودین و ازدواج کردین ؟

همین دوست داشتن زن و شوهری هم قشنگه کاش باهم درستش کنید حیفه مشخصه دو طرف همو خیلی دوست دارید ولی این وسط ی چیزی شاید مشغله کاری شاید غرور مانع شده بیشتر باهم بگذرونید..

کاش باهم حرف بزنید راجع بهش به جای سکوت ... 

من احساس میکنم تو این شرایط سکوت کردن بیشتر شبیه خیانت به خودتونه

و اینکه برای پیام ندادن هاتون ... حیفه بخدا حیف عشق دوست داشتن تونه...

فقط خدا میداند که

چه دوستت دارم هایی؛

چه دلم برایت تنگ شده هایی؛

چه شب بخیر هایی ؛

زیرِ آوارِ غرورِ لعنتی مان مانده،

و ما عینِ خیالمان هم نیست که طرف مقابلمان در انتظارِ همین حرف های ساده ی زیر آوار جان میکَند...

دوست بودین و ازدواج کردین ؟ همین دوست داشتن زن و شوهری هم قشنگه کاش باهم درستش کنید حیفه مشخصه دو ط ...

دقیقا ..وقتی بهش پیام دادم گفت خیلی به فکرت بودم و منتظر' اما غرورم نمیذاشت پیام بدم