2777
2789
عنوان

کرااااش🤦🏼‍♀️😮‍💨♥️🥲

308 بازدید | 24 پست

از یکی خوشم اومده تو اینستا عکسشو دیدم فامیل دورمون هس ک تاحالا همو ندیدم بنظرتون فالوش کنم زشته؟

آخه اون اصن منو نمیشناسه فالور مشترکمونم دوتا عمه هاشه فک کنم با خواهرش🙁

دوستم میگه نه چون ته نداره ولی دقیقا خودشون از یکی خوششون بیاد میرن اوکی میشن باهاش😮‍💨

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین مستقیم نگوخوشم اومده بگو فامیل هستیم روحساب فامیلی فالوتون کردم جسارت نشه ی قلب و ی لبخند بده ا ...

عه من گفتن فقد فالوش کنم چیزی نگم👀شاید خودش بگه

چرااااا

اولاش یه جور رفتار میکرد اصلا به خاطر همون رفتاراش جذبش شدم مهربون،مودب،محترم...یه وقتا اصلا حس میکردم توجهش رو من و حرفامه قشنگ تا واکنش نشون بده به حرفام یا میفهمید ناراحتم شوخی و...البته رابطع ی ما نزدیک نیست تو یه جمعی هستیم که اکثرا آشنا هستن به خاطر همون من که اصلو نمیتونم بهش نزدیک شم اونم که نمیدونم دیگه اصلا حسی داره یا نه ...حتی نمیدونم کسی تو زندگیش هست یا نه😅

ببین هیچکس دوس خواه هبچکس نیس توپیامش بده و فالوش کن و این کاری ک من گفتم انجام بده شاید چراغ سبزی ش ...

اوکی..میگم پیش خودش نمیگه ما صنمی باهم نداریم چرا اومده فالو کرده آخه ما حتی یبارم همو ندیدیم اصلا نمیدونه من کیم تو فامیل 

اوکی..میگم پیش خودش نمیگه ما صنمی باهم نداریم چرا اومده فالو کرده آخه ما حتی یبارم همو ندیدیم اصلا ن ...

خب خودش میگه معرفی کن کم کم عکس میخاد و سر بحث بازمیشه بابا ی تیریه بزن یامیگیره یانمیگیره

نمیتونی امارشو از کسی بگیری

نه آشناست طرف بدم آشناست🤦🏻‍♀️🥲😂

فکر کن مثلا دوستِ یکی ادمای نزدیک زندگیت باشه🥵بعد به اون طرف بگی رگ غیرتش بزنه بالا😂

میدونی شاید باید بیخیال شد خیلی سخته ولی

اگه میخواست تو این یکی دوماه یه کاری میکرد بلاخره لابد حسی نداره😅