2777
2789

الکل چربی رو پاک میکنه؟؟از این الکل هایی ک برا دست استفاده میشه اونا چی اوناهم چربی هارو میبرن؟؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصن خودتو نگران نکن فقط سرکه سفید عاااالیه بی نظیره من اومدم تو خونه م چربی های چندین ساله هود ...

ممنون عزیزم کاش تمیز بشن کابینتام چندتاشون گلاس مشکیه زودپزم زد بالا تمام کابینت شده چربی دخترم کوچیکه نتونستم آنی پاک کنم حالا گفتم تا کهنه نشده پاکش کنم 

یارب نظر تو برنگردد
الکل چربی رو پاک میکنه؟؟از این الکل هایی ک برا دست استفاده میشه اونا چی اوناهم چربی هارو میبرن؟؟

من برا گازم استفاده کردم برق میفتاد گازم صفحش شیشه ای ولی برا کابینت استفاده نکردم 

یارب نظر تو برنگردد
ممنون عزیزم کاش تمیز بشن کابینتام چندتاشون گلاس مشکیه زودپزم زد بالا تمام کابینت شده چربی دخترم کوچی ...

منم باور نمیکردم انقد خوب باشه تا استفاده کردم و ب معجزش پی بردم حتی کاشیای پشت گازمم با اسپری سرکه پاک میکنم کلا

منم باور نمیکردم انقد خوب باشه تا استفاده کردم و ب معجزش پی بردم حتی کاشیای پشت گازمم با اسپری سرکه ...

مرسی گلم بابت راهنماییت 🙏🏻🌺♥️

یارب نظر تو برنگردد