2777
2789
انگار از زایشگاه درومدم بجه دومم بغلم بود بعد بچه اولم پشت سرم راه می‌رفت یهو از بلندی پرت شد تو چاه ...

نگران نباش عشقم اگه بچت افتاده باشه تو چاه گرفتار یه بیماری یا مشکلی میشی اما خداروشکر چون گفتی خودتم رفتی نجاتش بدی یعنی تو زندگیت خطر از بیخ گوشِت میگذره نگران نباش دعا بخون و صدقه بده ایشالا که خیره

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
نگران نباش عشقم اگه بچت افتاده باشه تو چاه گرفتار یه بیماری یا مشکلی میشی اما خداروشکر چون گفتی خودت ...

انشالله عزیزم بديش اینه که پیداش نکردم😭😭😭 هرچی آبو زیرو رو کردم نبود 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله عزیزم بديش اینه که پیداش نکردم😭😭😭 هرچی آبو زیرو رو کردم نبود 

مهم نیست همین که رفتی نجاتش بدی خودش قسمت خیر خوابته

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

نگران نباش عزیزم ایشالا که خوابت بخیر و خوشی تموم میشه بچتم صحیح و سالم تا ابد پیشت بمونه و زنده باشید

واقعا؟؟ انشالله همینطور باشه . از ته دلم برات آرزوی خوشبختی میکنم انگار یکم آروم گرفتم .

فدات گلم

متاهلی؟ خودت بچه داری؟

ازه متاهلم همین بچه اولم قربونش برم هی صداش میزدم یسنااا جون من دستتو بده آب زیرورو میکردم نبود .

بچه دوم ندارم ولی تو خواب انگار تازه زاییده بودم همون نوزادیه بجه اولم تو بغلم بود میگفتم چقد شبیه یسنا

.