2777
2789
منم یکیو دوست دارم و میخوایم نامزد کنیم مدام منو مقایسه میکنه 😔 با اینکه از نظر خیلیا هیچ مشکلی ند ...

این مقایسه نبود توهین بود

بنظرم زیادی بهش رو دادی 

اگه توهم اونو با رفیقاش مقایسه کنی چه واکنشی نشون میده

قطعا بیخیال نمیشه و جوابتو میده

دو تا صلوات بفرس یکی واسه من یکی واسه خودت🙂🤍❄💮
این مقایسه نبود توهین بود بنظرم زیادی بهش رو دادی  اگه توهم اونو با رفیقاش مقایسه کنی چه واکن ...

دقیقا ، خیلی دلم شکست یعنی خورد شدم 

۲ روزه گفتم نمیخامت و محلش نمیزارم کارم درسته؟؟؟

آخه اولین بارش نیس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ، خیلی دلم شکست یعنی خورد شدم  ۲ روزه گفتم نمیخامت و محلش نمیزارم کارم درسته؟؟؟ آخه اول ...

اره کار خوبی کردی

تا وقتیم که ازت عذرخواهی نکرد و قول نداد که دیگ تکرار نکنه باهاش سرسنگین باش 

دو تا صلوات بفرس یکی واسه من یکی واسه خودت🙂🤍❄💮
منم یکیو دوست دارم و میخوایم نامزد کنیم مدام منو مقایسه میکنه 😔 با اینکه از نظر خیلیا هیچ مشکلی ند ...

من بودم ایشون رو خیلی شیک مقابسه میکردم و در کنارش میگفتم مثلا شوهر رفیقم فلان خونه رو براس گرفته یا فلان ماشین اینی ک اینقدر تیزه زبونش تا نونستی بکوبکش تا از جا در نیاد

من بودم ایشون رو خیلی شیک مقابسه میکردم و در کنارش میگفتم مثلا شوهر رفیقم فلان خونه رو براس گرفته یا ...

۲ روزه گفتم نمیخامت هی میخواد از دلم دربیاره ، منم خیلی سرسنگین ام . اخه مگه بار اوله . ۱۰۰۰ بار منو مقایسه کرده

۲ روزه گفتم نمیخامت هی میخواد از دلم دربیاره ، منم خیلی سرسنگین ام . اخه مگه بار اوله . ۱۰۰۰ بار منو ...

مقایسش کن برو بهش بگو یکی ازم خواستگاری کردفکرکرد مجردم چ پسری بود قد بلند ورزشکارخوش تیپ بوی ادکلنش هوش از سرم برد مودب ولی بهش گفتم شوهردارم اقا ببخشید اونم عذر خواهی کرد رفت خدا شانسم بخواد بده دیر میده