2777
2789
حالا بنظرت کی باردار میشم ؟؟ میمونه یا نه؟؟ لطفا هرچی حس کردی بگو ناراحت نمیشم 

باردارمیشی اما صبرکن یکم وضع بهتربشه شوهرت استرس زیاد داره وضع مالی بدنیست زندگیتم خوبه آرومه. ولی ی دلشوره ازطرف تو یا شوهرت حس میکنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باردارمیشی اما صبرکن یکم وضع بهتربشه شوهرت استرس زیاد داره وضع مالی بدنیست زندگیتم خوبه آرومه. ولی ی ...

اره خودم دلشوره دارم ک مشکلی داشته باشم چون سقط داشتم یا دوباره این اتفاق بیوفته

شاید مُردم حواسم نیست🙃
حتما بهش شک کردی یا قهری

حس ششمی هستین؟ من الان لباس چه رنگی تنمه؟ 🥲

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚
باردارمیشی اما صبرکن یکم وضع بهتربشه شوهرت استرس زیاد داره وضع مالی بدنیست زندگیتم خوبه آرومه. ولی ی ...

خواهشا جواب منو بده لطفااااااااا

من فرد مورد نظرم رو میبینم دوباره؟ 

خیلی عجولی .خیلی شوخه توجهی نگیر

درسته😑🥰

بهم گفتن ماه آینده میاد (دانشگاهه یه شهر دیگه)

گفتن موقع ای ک میاد اول از طریق یه آشنا پاپیش میزاره اما حرف اصلیو خودش میاد میگه 

تازه گفتن دورش شلوغه و عاشق هم بشین سخت بهم میرسین

2790
2778
2791
2779
2792