2777
2789

میشه بهم بگی ماشین برا شوهرم درمیاد یا نه؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب منم بدین لطفا کی ازدواج میکنم ؟با فامیل یا غریبه؟ شغلش چیه

میشه بگی من باردارمیشم کی شوهرم رابطش بامن خوب میشه یانه

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
توروخدااا منووو بگوووو❤❤❤❤❤ هرچی ازم حس میکنی بگووو حس پسرخالم بهم چیه؟؟؟ شغل آیندم چی هستش؟

@دخترگیسوکوتاه  

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
نیتت تردید توش هست ازدواجت خیلی خوبه با آشناست وخوشبخت میشی باهاش جهیزیه روجورکن قرارخواستگاربیاد ب ...

سلامت باشی گلم و ممنون از وقتی ک میزاری 😘

ابحیم یکیو دوس دارع باهاش ازدواج میکنه ؟

اره درمیادگلم 

گلم سوال من خار داره که جواب نمیدی؟؟😶😑

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
2790
2778
2791
2779
2792