2777
2789
عنوان

عروسی جدا جدا

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 45 پست

والا شنیده بودم  یه بار یه عروسی تو شهر عروس میگیرن و یبارم یه عروسی تو شهر دوماد!ولی این مدلی که شما میگیو نشنیدم

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

رسم بدی هست و خانواده ها برای اینکه هزینه ها و هدایا رو جدا جمع کنن اینکارو میکنن. ولی برای مهمونا و خود عروس و داماد جالب نیست. حالا من یه مدل دیدم دو شب مختلف میگیرن و یه شب پدرشوهر میگیره یه شب پدرزن. باز این مدل از اون که شما گفتی بهتره حداقل عروس و داماد کل شب پیش هم هستن

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من عروسیم اینجوریه😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خیلی بده نه؟؟؟؟؟ شوهرم نمیخواد بیاد تالار

شما عروسی که همسرت میخواد بگیره حصور داشته باش که ایشونم تو عروسی که شما میگیری بیاد

ببینم فکرمیکنم خونواده ها از هم بیزارن😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

بگو بیاد مراسم واسه شما دوتاس نه بزن و برقص بقیه

مگه چندبار تو عمر عروسی میکنین؟

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

لابد همون کار که فایلها داماد بدون عروس میکنن😂

ندیدم ولی شنیدم  از تو همین سایت واقعا خنده داره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
ربطی به کل مازندران نداره شاید تو یه سری محلات روستاهاش اینجوره 

خب رسم مازندران از قدیم همین بوده.چرا از واقعیت فرار میکنی؟تو یه روزم نگیرن ممکنه  دوروز متفاوت بگیرن.اگه تو یه شبم بگیرن هر کدوم کادوی خودشونو برمیدارن

🍁
خب رسم مازندران از قدیم همین بوده.چرا از واقعیت فرار میکنی؟تو یه روزم نگیرن ممکنه  دوروز متفاوت ...

فرار!! کی فرار کرد😐

رسم بوده

ولی الان همه جایی نیست! 

من خودم 5. 6 سالم بود این عروسی ها رو دیدم

بعد اون دیگه همه عروسی ها رفت تالار و باهم شد و تمام. 

فک من اجازه داره بخوره زمین؟؟

حالا مثلا باهم بگیرن اشکالی داره؟

ما عروسمون مال ی شهر دیگه اس، تو شهر اونا ی جشن گرفتیم تو تالار، اکثرا مهمونای اونا بودن ولی خونواده ی ما و بعضی از فامیلامونم بودیم

اومدیم شهرخودمون، ی جشن کوچیکتر توخونه گرفتیم، همونطوری، اکثرا فامیلای ما بودن، ولی خونواده اونم با بعضی از فامیلاش ک میتونستن بیان اومدن

مشکل خاصی هم پیش نیمد😐😄

اگ هردو تو یه شهرین دیگه این کارارو نداره خو

اگ میتونی ک بنظرم قاطی بهتره، اگرم نمیتونی تغییرش بدی، ولکن خوش باش دیه:)

خوشبخت شین:)

میشه پیشنهاد بدین دوشب بگیرین یه شب با فامیل شما باشین شب بعدس با فامیل شوهر یا ظهر وشب باشهشما ظهر بگیرین شوهرتون شب