2777
2789

من بچه ی لوس دوست ندارم،شاید متهم بشم به دیکتاتوری ولی واقعا بدم میاد بچه از زیر مسئولیتش شونه خالی کنه،کتک و تنبیه فیزیکی نداریم ولی نمیرم غیبت موجه کنم تا با عواقب کارش مواجه بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دو بار اینکار کرد ببر دکتر یواشکی بگو آمپول ویتامین بنویسه دو تا آمپول بخوره دیگه جرات نمیکنه خو ...

چه بدجنس ☹️😂

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

چه بدجنس ☹️😂

من بچه بودم هر وقت مریض میشدم مامانم که منو دکتر میبرد میگفت بچم فقط با آمپول خوب میشه ؛ واقعا از ترسم سعی میکردم کم مریض بشم😁

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

من مامانم کارمند بود و خیلی سختگیر. همیشه ما مجبور بودیم بریم حتما مدرسه ولی واقعا یه روزایی حوصله‌ش نیست. من اگه خودم بچه‌ داشتم اگه میگفت امروز دوست ندارم برم بهش اجازه میدادم. اگرم مشکلی هم که داشته باشه اینجوری بیشتر اعتماد میکنه بهم بگه. انصافا بهش بگو اگه هنوز نیاز به استراحت داری استراحت کن. یه جوزی بگو متوجه شه میدونی حالش خوبه ولی داری بهش آوانس میدی.

من بچه بودم هر وقت مریض میشدم مامانم که منو دکتر میبرد میگفت بچم فقط با آمپول خوب میشه ؛ واقعا از تر ...

حالا من مریض هم میشدم میرفتم دکتر به دکتر میگفتم آمپول بنویسی من نمی‌زنم بجاش داروی دیگه بده 🤣

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من بچه ی لوس دوست ندارم،شاید متهم بشم به دیکتاتوری ولی واقعا بدم میاد بچه از زیر مسئولیتش شونه خالی ...

دیکتاتوری نیست. تا حدی هم واقعااا درسته ولی الان ما نمونه‌شیم دیگه. واقعا جز نسل افسرده چی هستیم؟ حالا باز افسرده خوبه،من اطرافیانم رو میبینم اکثرشون احساس می‌کنن قربانی‌ن! ما نظام آموزشی خوبی نداریم واقعا به خاطر همین من فکر میکنم مادر پدرا باید ابتکار به خرج بدن حالا راه‌های متفاوت رو امتحان کنن. الان من در بدترین حالت میرفتم سرکار. رو به موتم بودم میرفتم. الان مثلا چند ماهه نمیرم وابسته به جیب مادر پدرمم عذاب وجدان گرفتم! خب این واقعا چیه جز سختگیری و سرخوردگی؟ مسئولیت پذیرم خیلی هستم، بیش از حد واقعا.

دیکتاتوری نیست. تا حدی هم واقعااا درسته ولی الان ما نمونه‌شیم دیگه. واقعا جز نسل افسرده چی هستیم؟ حا ...

ما مجموعه ای از بدبختی ها رو داشتیم،من واقعا در طول کودکی انگشت شمار سینما و شهربازی و تئاتر رفتم(نمیگم نرفتم ولی کم بود)

بچه من هر هفته یه خوشی نسبت به کودکی من لاکچری رو تجربه میکنه،برای مدرسه هم بخواد بهانه بگیره نامردیه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ما مجموعه ای از بدبختی ها رو داشتیم،من واقعا در طول کودکی انگشت شمار سینما و شهربازی و تئاتر رفتم(نم ...

واقعا نسل قبلی ما خیلی سختگیر بودن. اصلا این سوال من رو برد به گذشته.  من چند وقت پیش از مادرم پرسیدم گفتم واقعا چرا نمیذاشتی من یه روز غیبت کنم؟ گفت واقعا اون موقع فکر میکردم اگه نری چه اتفاقی می‌افته. بدعادت میشی. درس دیگه نمیخونی و ... الان میبینم فرقی هم نداشت واقعا. به خاطر همین من فکر میکنم ما که این محدودیت رو کشیدیم و الانم دیدیم واقعا فرقی نداشت. بالاخره همه‌مون از یک جا مدرک گرفتیم رفتیم سر یک کاری حالا این بچه‌ها هم یه روز بیشتر استراحت کنن. کمتر استرس بکشن😄 نمیگم هر روز ولی گاهی روزها واقعا حقشونه مثل مرخصی.