2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 66 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس عزیزم اگه میشه منو جواب بده🌹🌹برات دعا میکنم امکان داره خواستگارم که مامانم حواب منفی بش داد دو ...

بله بازم خواستگاری میکنن و مامانت قبول میکنه و ۲ الی ۶ ماه دیگه عقد‌ میکنی شغل همسر آیند کارمند یا اداری یا مهندس

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
جدی میگی‌منظورت کاربر بلوبری دیگه؟

اره واقعا 

البته که برام مهم نبود ولی وقتی دیدم رفته مثلا زرنگ بازی در بیاره پیاماشو پاک کرده راستش بهم برخورده نه تنها جواب نمی‌داد پول هم میخواست 

ولی من می‌دیدم ب بقیه چطور ی سطر کامل توضیح میداد ب من ک می‌رسید دوتا کلمه میگفت

حسم دیگه😉

سلام خواهرم خوبی 

میشه بگی این شخصی ک تو ذهنمه حست راجبش چبه؟؟

چححور ادمیه؟؟ مناسبه؟؟🥺😔😔💔

باهاش ازدواج‌مبکنم؟؟ کی؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیزم میشه از منم جواب بدی ❤🌹 علیرضا دوسم داره؟ کی دوباره پیام میده ؟ کی میاد خاستگاریم 

دوست داره 

عدد ۲ اومد تو ذهنم 

دو  روز احتمالش بالا که بهت pm بده و اینکه ۲ یا ۶ یا ،۷،۸ ماه دیگه خواستگاری میکنه

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..